E-Магазин
Под Наем
Марки
Новини
Партньори
За Нас
XCoTeam
заповядайте в новия ни онлайн магазин!

XCoSports е oфициален вносител за България на следните водещи марки! За покупки на едро и гаранционни въпроси - моля,свържете се с нас!

 

GoPro: Най-универсалните камери в света! HERO e водоустойчивa, безжична, дигитална камера, готова винаги да заснема видео и снимки по време на любимите ви екстремни занимания. Размерите, аксесоарите, качеството на снимките и видеата, правят този малък приятел способен да запечата всяко ваше изживяване. 

 

Patagonia: Основана през 1973г. в Калифорния от Ивон Шоунард, Patagonia се превръща в много повече от марка за дрехи. Символ на начин на живот, на свобода и приключения. Брандът произвежда облекла за спортове на открито и има подчертано отношение към околната среда и нейното опазване. Patagonia използва 100% органично отглеждан памук, както и рециклирана пластмаса за производството на своите продукти, качеството на които е признато в световен мащаб. 

Genuine Guide Gear: Екипировката, от която имате нужда, за да достигнете всяко кътче в планината. Продукти от планините на Британска Колумбия, Канада, от най-висок клас, които ще подобрят вашите възможности и сигурност, когато сте във високата планина. Oт лопатите, които са най-здравите и универсални на пазара, през коланите “Expedition”, които са стандарт за индустрията и иновативните “Alpinist”, до серията от беккънтри ските, които правят карането лесно и още по-приятно и разбира се ION - най-леките беккънти автомати в света - G3 предлага нужното за вашите приключения сред белите върхое.

Kazuma Surfboards Hawaii: Лидер в света на сърфа от над 25 години, а създателят Matt Kazuma Kinoshita е създал над 40,0000 дъски и продължава да променя и оформя SUP сърфа за много от най-добрите световни сърфисти от самото създаванена спорта.
Kazuma райдърите са на-умелите и най-взискателните клиенти, които очакват само най-доброто. Matt стои с името си зад своите продукти и се гордее с производството на най-добрите бордове, които могат да се купят с пари. 

Lupine: Всички  продукти на Lupine са разработени и произведени в Германия. Те са една от първите компании които заместват широко разпространените халогенни лампи с LED диоди преди повече от 12 години. Благодарение на вниманието, което отделят на качеството и прецизността, Lupine се превръщат в специалисти и лидери в технологията за LED светлини за колела, челници и фенерчета.

Gerber: Основана през 1939 в Портланд, Орегон, САЩ , над 70 години продуктите на този световен лидер не само помагат в спортовете на открито, а дават на човека увереност, че може да се справи с абсолютно всичко. Днес те са много повече от просто острие. Изобретателност, внимание към детайла, 25 години гаранция - това са белезите, които отличават Gerber. 

Scarpa: Култова марка от историческия регион Асоло, Италия, основана през 1938 година, компанията Scarpa на фамилията Парисото има дълга история на еволюция и революция в планинарските обувки. Днес Scarpa е абсолютиен световен лидер за ски, туристически и катерачни обувки.

DirectAlpine: Водещ европейски производител на облекла от висок клас за активни хора и спортове на открито. Създадени от професионални алпинисти, парапланеристи и екстремни скиори, дрехите на DirectAlpine са директният път към върха, целта и съвършенството без никакви отклонения и компромиси. Всички продукти са изработени от най-съвременни, високо технологични материи, с възможно най-доброто качество и функционален дизайн. Made in EU с две или три години гаранция.

Vibram FiveFingers: От 1937 година марката Vibram е известна с фокуса си върху иновациите, представянето и издръжливостта на продуктите си. Обувките FiveFingers са разработени според тези ценности. Техните тънки и гъвкави подметки са създадени по формата и извивките на човешкия крак, но въпреки това,  се представят точно толкова страхотно, колкото очаква всеки при вида на жълтата емблема на Vibram.

 

Black Diamond USA: От създаването на компанията през 1989г. насам, за Black Diamond всичко е катерене и ски. Продуктите на марката са подчинени на страстта за катерне, алпинзъм и екстремни ски и висококачествена безкомпромисна екипировка.

ABS Airbag: Tова е водещата система за лавинна безопастност в света. ABS Airbag е разработвана с години и е добре доказана система за предотвратяване на затрупване от лавина и оцеляване в следствие на падане с минимални контузии. Двадесет и пет години опит и непрекъснато усъвършенстване на системата се причината 98% от жертвите на лавини, които са активирали ABS Airbag, да оцелеят, като 90% от тази група хора са били напълно невередими.

BioLite: Екипът на BioLite има над 30 години опит в разработването на иновативни продукти, с над 30 патента. Сред най-реномираните клиенти на фирмата са: OXO, Johnson & Johnson, Hewlett Packard, Nike, Lego, Pepsi и др. Говорейки за продуктите на марката BioLite,  спокойно може да се твърди, че с тях човечеството навлиза в новата ера що се отнася до готвенето на открито. BioLite категорично е синоним за новост, уникалност, практичност и екологичност. Марката разработва и произвежда модерни енергийни продукти, които правят готвенето с дървесина чисто, безопасно и лесно като едновременно с това те могат да произвеждат електричество, с което да зарадите вашия телефон или LED светлина. Стремежът на BioLite е не просто да разработва продукти, които работят добре, но да създадат предприятия, които да имат принос към световната общност. От марката си поставят амбициозната задача чрез продуктите си да помогнат на по-бедни региони от света, където хората нямат достъп до модерни източници на енергия.

RYDERS: Марка от Бритиш Колумбия, Канада, изградила за последните 25 години безупречна репутация на много достъпни, но висококачествени слънчеви очила и маски за тренировки, състезания или когато просто се радвате на живота.

MontBell: Фирмата MontBell e основана през 1975 година и от тогава произвежда дрехи от най-висококачествения естествен гъши пух. Мотото на марката е „Лекота и бързина”, което не значи компромис в качеството, здравината и функцоналността, а точно обратното – най-добрите якета и чували от естествен пух в света! Определението на думата функционалност може да бъде много обширно. Значение имат много фактори като очаквана употреба на продукта, специфични изисквания и обстоятелства. MontBell приема сериозно предизвикателствата и успява да произвежда разнообразни продукти за употреба в различни екстремни условия.

Osprey: Компанията се ражда в Калифорния през 1974. от една единствена шевна машина и една глава пълна с идеи и желание да бъдат създавани иновативни раници от най-висок клас. От това скромно начало Osprey изграждат световна репутация и търговска мрежа, останала вярна на първоначалните принципи. Днес Osprey са запазили пионерския дух за всекидневни приключения, от най-високите върхове до най-далечните острови и навсякъде по средата между тях.

Stinky Socks: Независима марка от Източна Европа, която ви доставя комфорт във всяко движение със своите цветни чорапи, внасяйки нужната доза усмивки в ежедневието.

LyoFood: Храните LYO FOOD са решението за всеки, който обича екстремните предизвикателства. Много професионални катерачи, пътешественици, моряци както и хора, които прекарват времето си на открито, се възползват от многообразието на храните LYO EXPEDITION. Добре балансираната и високо калорична храна има ключово значение за тези хора, тъй като дава максимум енергия при екстремни условия. Именно LYO EXPEDITION може да посрещне и отговори на тези нужди. Храните LYO EXPEDITION са подходящи за всякакъв вид дейности, без значение дали сте екстремен спортист или просто искате да прекарате един уикенд на открито с вашето семейство. Благодарение на LYO EXPEDITION ще постигнете целите си и ще се забавлявате.

Chimpanzee: Енергийните храни на Chimpanzee са бързото и лесно решение за засищане. Без опасни формули или трикове, те ще ви спечелят с приятните си вкусове и ще ви осигурят достатъчно енергия за спортни предизвикателства. Това е изцяло натурален продукт, без съдържание на оцветители и консерванти. Чрез монозахаридите, тези храни снабдяват мигновено тялото с енергия. Монозахаридите се добиват от захарна тръстика, меласата и плодовете. Енергийните десерти на Chimpanzee освобождават енергията постепенно благодарение на полизахаридите, намиращи се в зърнените храни. Така получавате достатъчна енергия за впускане в спортните си подвизи.
 

Point 6: Мерино вълната и нейните уникални качества са представени на пазара на outdoor екипировка преди 20 години от Питър и Пати Дюк. Те първи използват технологията за 100 % компресиране на вълната, създавайки най-издръжливата и мека прежда, която не боцка, не се нищи или степва. Point 6 е резултат на дългогодишния опит на двамата в дизайна и производствота на чорапи. Марката заимства името си от оптималната температура на човешкото тяло - 98.6 F (37 C), с което подчертава терморегулиращите свойства на чорапите от мерино. Екипът на Point 6 работи единствено с най-висококачествената вълна, а продуктите са създадени за спортове с голям диапазон от температури и надморска височина - планински походи, зимни спортове, колоездене, бягане, фитнес и др.
 

Blue Ice: e иновативен производител на висококачествена екипировка за спортове на открито във високата планина с уникален, минималистичен, изчистен дизайн и доживотна гаранция. Всички продукти - раници, седалки, слаклайн и много други, са изработени ръчно в Шамони, Франция от рециклирани, еко-съобразни, но безкомпромисни материали.

Knog: Уникална компания производител на светлини и аксесоари за колоездене създадена през 2003г и базирана в Австралия. Целта на екипа е, чрез продуктите на компанията да позволи на любители и професионалисти да се забавляват и да се наслаждават на момента. 

Spark R&D: Основана в Bozeman, MT, USA SparkR&D е посветена на иновациите в областта на сплитборда от 2005г. насам. С гледка към планината Briger от нашия магазин, ние проектираме и изграждаме сплитборд автомати и аксесоари с беккънтри изпълнение на първо място. Всички продукти са произведени и събрани в малък магазин в Бузман, Монтана, USA. От машинната обработка на анодиране и лазерно гравиране до монтажа - всичко се прави от квалифициран екип от работници, които са и страстни сплитбордъри. Дизайна и производствените възможности позволяват на нашите продукти да се развиват бързо и осигуряват гъвкавост в грижата за нашите клиенти. Spark R&D продължава да се развива, търсейки съвършенството въз основа нуждите на клиентите и обратната връзка в крак с бързо разширяващата се сплитборд общност.

Silva: С гамата си от висококачествени челници, компаси и инструменти за спортове на открито, шведската компания Silva е един от лидерите в произдвоството на тази част от екипировката. Голямото постижение на скандинавците е Silva Intelligent Light – технология, която комбинира широкообхватен поток от светлина с лъчи, осветяващи в точно определена посока. Възможността да виждате както надалеч, така и периферно, е страхотно улеснение при бягане, крос кънтри, планинско колоездене, катерене, ски - намалява нуждата от движения с глава, увеличава контрола и позволява по-добра скорост.

XSories:  серия специализирани аксесоари за GoPro камери и екстремни снимки!

Veho: Производител на лайфстайл електроника базиран във Великобритания и получил международно признание за свежият си и енергичен подход към продуктовия дизайн и ярката идентичност на марката. С 5 глобални офиса и с дистрибуция в над 100 страни, Veho се превръща в нарицателно за лайфстайл устройства и нови технологии по цял свят. Veho произвежда широка гама електроника разделена на под-брандове, включващи камерите MUVI™, MIMI™ WiFi тонколони, Pebble™ портативни зарядни за мобилни устройства, 360°портативни аудио устройства, SAEM ™ мобилни аксесоари и др. уникални и атрактивни продукти.

 

CTR: CTR е марка на канадската компания Chaos от семейството на Do-Gree Fashions. Над 56 години те произвеждат удивително разнообразие от висококачествени шапки и аксесоари на конкурентни цени. Chaos e сред най-големите производители на спортни шапки в световен мащаб. Продукцията им винаги е в най-новите тенденции, но без да се прави компромис с функционалността и удобството.

Ortik: e специализирана марка за висококачествени и много технични бивачни съоражения. Екипировката на Ortik е фокусирана върху реалните необходимости в планината и е изключително успешна - благодарение на иновацията, функционалноста и уникалната изработка на продуктите и огромната страст на създателите на марката за приключения на открито при каквито и да било условия.

Laboratoires CMA: Водеща Европейска лаборатория, създател на продуктовата линия NST – напълно екологични и безвредни препарати за спортове на открито. NST серията предлага иновативни и лесни за употреба ски вакси, препарати за поддръжка на спортни и неопренови облекла, обувки и водолазна екипировка. 

4FRNT: Ориентирана към младите райдъри марка, притежавана и управлявана от група опитни атлети запалени по фрирайд ските.Тяхната мисия е да произвеждат продукти с най-високо качество проектирани от истински професионалисти. Компонентите на ските 4FRNT са изработени от най-висококачествените сурови материали: най-добрата дървена основа, най-здравите пластмаси и най-силните кантове. 

MIDLAND: Световен лидер в wireless комуникациите. През 70-е марката е позната като производител на домакински уреди, а през годините се усъвършенства в производството на комуникационна техника концентрирана в сферата на мерките за обществена сигурност.

ROBENS: Част от Oase Outdoors – семейна датска компания, която е собственик на още две от най-успешните европейски марки в сферата на туризма – Outwell и Easy Camp.

Robens предлага на ентусиастите сигурност, за да преследват активния начин на живот сред природата, който задоволява техните стремежи в естествена обстановка. Техническите познания и опита от реални преживявания спомагат за създаването на автентични продукти, умелото избиране на качествени материали и производството на най-добри стоки. Високи характеристики, издържливост и надеждност са крайпътните камъни в създаването на продуктите с марката Robens. Силата и е в гаранцията, че може да разчитате на стоките с тази марка, като ваш партньор в туризма.

LIFESYSTEMS: Еднa от първите специалирирани марки в Европа производител на екипировка за оцеляване и спонсор на няколко експедиции до полярния кръг. Лидер в направата на висококачествени оборудвани аптечки, кремове против слънце и цял набор от помощни средства.

Безкомпромисни нива на качество и производителност са вградени във всеки един продукт на Lifesystems.

 

PIZ BUIN®: Новаторска марка за красота, която Ви позволява да се наслаждавате на слънцето – по-дълго, по-безопасно и същевременно да се радвате на дълготраен и здравословен загар.

През 1946г. Проф. Франц Грейтер създава първият слънцезащитен продукт в света – PIZ BUIN! Историята на марката започва няколко години по-рано: През 1938, при изкачване на планината Piz Buin, разположена на Швейцарско-Австрийската граница, тогава още студент по химия, Франц Грейтер изгаря болезнено от слънцето. След този инцидент, амбициран да реши проблема, в малка лаборатория в дома на своите родители той създава формула, която е в основата на първият продукт за защита на кожата от вредното влияние на слънцето.

През 2008г е въведена революционната технология за защита от слънцето Helioplex - неподатлива на влиянието на светлината формула, която осигурява продължителна защита. Продуктите са тествани не само в лабораторни условия, но и в Сахара и Хималаите!

 

Equilibria: "Благоденствие достъпно за всеки" е най-амбициозната мисия за това историческо италианско предприятие, основано в Торино през 1987г. базирано на страстта на Franco Bianco - инженер, който се е превърнал в национален еталон в областта на благоденствието.
Със своите продукти марката е адресирана до всички индивидуално, които ценят здравето и красотата по естествен начин, винаги комбинираща качество, иновации и цена.
Продуктите Equilibra вдъхват доверие на потребителя, които продължават да ги купуват, защото са полезни в различни периоди от живота. Клиентите винаги могат да ги намерят близо до дома си под различни знаци.
Връзката между Equilibra и нейните клиенти е забележителна. Благодарение на тях, марката е лидер в Италия в пазарния дял по обем и стойност, в областта на хранителните добавки.
 

COMPRESSPORT®: Изцяло Швейцарска компания работеща с лекари, атлети и производители специализирани в изработването на компресиращи спортни облекла. Всички материи и машини участващи в производството са 100% Европейски. 
 

Adventure Cup

© 2008, XCoSports.com, Всички права запазени