E-Магазин
Под Наем
Марки
Новини
Партньори
За Нас
XCoTeam
заповядайте в новия ни онлайн магазин!

Silva - до вас, когато търсите посоката!

 

Създайте своя път, изберете своя посока и изживейте своето приключение с гамата си от висококачествени челници, компаси и инструменти за спортове на открито от шведската марка Silva. Голямото постижение на скандинавците е Silva Intelligent Light – технология, която комбинира широкообхватен поток от светлина с лъчи, осветяващи в точно определена посока. Възможността да виждате както надалеч, така и периферно, е страхотно улеснение при бягане, крос кънтри, планинско колоездене, катерене, ски - намалява нуждата от движения с глава, увеличава контрола и позволява по-добра скорост.


 

Сериите Trail Runner и Ranger, X-trail и наследникът му Cross Trail II предлагат мобилно осветление, подходящо за бягане, колоездене, крос кънтри, ски и дори езда :))

 


Върхът на технологията е серията Alpha - комбинираща три светлинни източника в една лампа, това е най-мощната система за мобилно осветление в света. Тя използва всички предимства на Silva Intelligent Light, като ви дава възможност да карате колело или да тичате още по-бързо в тъмното. Виждате къде стъпвате, а в същото време посоката ви на движение е осветена чудесно до 150 м. Специална технология дава на литиево-йонната батерия дълъг живот, а на вас – информация за оставащата мощност (в модели 4 и 6). Екстри не липсват – челникът може да бъде закупен в комплект с приставки за каска и за велосипед.

 

© 2008, XCoSports.com, Всички права запазени