E-Магазин
Под Наем
Марки
Новини
Партньори
За Нас
XCoTeam
заповядайте в новия ни онлайн магазин!

Серията SILVA Expedition е предназначена за опитните ориентировачи и професионалистите. Тя от години е глобален лидер когато става въпрос за точност, прецизност и устойчивост. Сега и с две напълно нови характеристики: Карта за измерване на наклона и Връзка за ръка със скала.

 

Silva Expedition разполага с Dryflex™ кейс със силиконови крачета за прецизно боравене с картата, сваляща се връзка за китката, светещи елементи, които позволяват използване през нощта, лупа, клинометър за измерване ъгъла на наклона, скали за измерване на разстояние по карта с мащаб 1:25,000, 1:50,000 в мм и инчове и GPS скала, плюс вградено настройване за магнитно отклонение, включително нагласяне на постоянно локално отклонение. Компаса Expedition също така може да се използва с карти в мащаб 1:40,000.

 

Картта за измерване на наклона е идеална за определяне на риска от лавни и преценка на трудността на маршрута. Знаейкии наклона можете да пресметнете реалната дистанция която трябва да изминете по склона. Върху връзката за китка има две скали с мащаб 1:25 и 1:50, които улесняват измерването на разстояния. Тя е лека и лесно се огъва така че да се постави директно върху картата. Новата графика включва по-отчетлива стрелка и осъвременен шрифт.
Ако търсите традиционен компас с богати и прецизни функции, Expedition е вашият избор!

 

Основни характеристики: 

  • Скали за измерване в милиметри и инчове, GPS скали, 1:25k, 1:40k and 1:50k. Съвместим с почти всякакви карти
  • Вградени сензори за отклонение
  • Вграден уред за измерване на наклона, за измерване на вертикални ъгли/наклони
  • Светещи маркери, позволяващи нощтна навигация
  • Гумени елементи, за по-прецизна работа с карта
  • Вградени лупи, за по-детайлно четене на карти
  • Подвижна връзка за провисване
  • Тегло: 50 гр
     

 


Компас Expedition 2016
Компас Expedition 99.00 лв. Добави в Кошницата

© 2008, XCoSports.com, Всички права запазени