E-Магазин
Под Наем
Марки
Новини
Партньори
За Нас
XCoTeam
заповядайте в новия ни онлайн магазин!

Freescape Paring Knife е умален вариант на Freescape Camp Kitchen Knife, с традиционно гладко острие за обработка на месо. Стоманеното острие и full tang конструкцията придават функционалност, а компактният размер е предимство при кълцане и белене.

 

 

Гумираната дръжка и стоманеното острие на Freescape Paring Knife се отличават от останалите къмпинг ножове по едно важно нещо: след това няма проблем да бъдат пуснати в миялната машина за почистване. Възможността да бъде стерилизиран при висока температура прави Freescape Camp Kitchen подходящ за всякакви семейни дейности - къмпинг, пикник и излети сред природата.

 

Супер удобната гумирана дръжка предлага сигурен захват независимо от климатичните условия. Ярко зелените акценти на дръжката изпъкват на фона на черното гумирано покритие и привличат достатъчно внимание, за да не бъде загубен ножа при събирането на бивака. Устойчивият калъф може да се транспортира лесно, използвайки отвора за връв или гайката за колан, за да е Freescape Camp Kitchen винаги под ръка

  • Подходящ за миене в миялна машина
  • Full tang конструкция
  • Гумирана дръжка с текстура
  • Гладко острие
  • Отвор за връв
  • Кания с гайка за колан

 

Обща дължина: 7,6cm
Дължина на острието: 17,7cm
Тегло с канията: 34g
Материал на острието: 7Cr17MoV steel
Материал на канията: неопрен и найлон

 

25 години гаранция за фабрични дефекти!
 

 


Freescape Paring Knife - Outdoor
Нож Freescape Paring Knife 69.00 лв. Добави в Кошницата

© 2008, XCoSports.com, Всички права запазени