E-Магазин
Под Наем
Марки
Новини
Партньори
За Нас
XCoTeam
заповядайте в новия ни онлайн магазин!

Нож Gator Premium Folder:

Алигаторът - тих хищник провокиращ уважение - точният символ на сила и здравина. Ножовете от най-добре продаваната 25 години подред серия на Gerber, се завръща с нова сила в лицето на Gator Premium моделите, въплъщаващи всички качества донесли славата и - висококачествени материали, и иновативен дизайн предназначен за модерния ловец.


В гората метеорологичните условия се сменят светкавично, което е предизвикателство за добрия захват на ножа. Знаковата Gator Grip дръжка представлява найлон със стъклени нишки и гумирано покритие с текстура, която запазва контрола в ръцете ви и предотвратява протриване при интензивна работа. Полираните стоманени елементи в предната и задната част осигуряват баланс, важен при продължителна употреба.


Проектиран и произведен във фабриката на Gerber в Portland, Oregon, Gator Premium Fixed Blade е еталон за ловните ножове. Умелото съчетание на материали с топ-качество и вниманието към детайлите си струват чакането. Clip point oстрието е изработено от CPM-S30V стомана, машинно полирана и полу огледална с цел предпазване от корозия и има отпечатано Gerber лого - напомняне за наследствената традиция, която държите в ръцете си.

 

 

  • Гладко острие от CPM-S30V стомана
  • Машинно полирано острие и елементи на дръжката
  • Гумирана Gator Grip® дръжка
  • Кания от първокачествена кожа - USA
  • Произведен в САЩ

 

Обща дължина: 21.6 см
Дължина на острието: 9.1 см
Тегло на ножа: 136 гр
Тегло с канията: 181 гр
Материал на острието: CPM-S30V steel
Материал на дръжката: Glass-filled nylon с Gator Grip отлята гумирана дръжка


25 години гаранция за фабрични дефекти!
Произведен в САЩ!

 


Gator Premium Folder
Нож Gator Premium Folder 259.00 лв. Добави в Кошницата

© 2008, XCoSports.com, Всички права запазени