E-Магазин
Под Наем
Марки
Новини
Партньори
За Нас
XCoTeam
заповядайте в новия ни онлайн магазин!

Moment Pocket Folder е функционален сгъваем нож за всекидневна употреба, предназначен за допълнение към арсенала ви от ловни ножове. Тънкият профил е компактен и лек, а дръжката с гумено покритие и frame lock дизайн поддържа острието стабилно.

 

 

Елегантен външен вид: Дръжката от неръждаема стомана пасва отлично на drop point острието и когато е сгънат ножът се пъха удобно в джоба ви. С тегло наполовина на това на повечето модели смартфони той просто не се усеща. Плавната форма на острието отговаря на модерния стил на дръжката и се отваря лесно за да е винаги под ръка за всяка задача - от рязане на въже до чистене на риба.

 


Правилнитe детайли: Десетилетният опит на Gerber в изработката на ножове са в основата на чистите линии и елегантността на Moment Pocket Folder. Гумираната дръжка предлага отличен захват, а двете зъбчета върху острието позволяват отваряне с една ръка. Дръжката разполага и с вдлъбнатина предотвратяваща изплъзване. Добавете и качествено изработена стоманена рамка на дръжката и получавате нож готов както за рутинни така и за непредвидени задачи.

 

Сваляща се щипка за закрепване: Moment Pocket Folder е дълъг само 11см когато е сгънат и с компактните си размери е идеално допълнение към ежедневното ви облекло. Със здравата стоманена щипка може да го закрепите на удобно място върху джоба си, ако сте привърженици на философията, че по-малко е повече, може да я свалите от ножа.
25 Години гаранция!

 

  • Дължина в отворено състояние: 18.78 cm
  • Дължина в затворено състояние: 11.13 cm
  • Дължина на острието: 7.62 cm
  • Тегло: 70.87 g
  • Стомана: 5Cr15MoV
  • Дръжка: Стомана с отлято гумено покритие

 


Moment Pocket Folder
Сгъваем нож Moment Pocket Folder 49.00 лв. Добави в Кошницата

© 2008, XCoSports.com, Всички права запазени