E-Магазин
Под Наем
Марки
Новини
Партньори
За Нас
XCoTeam
заповядайте в новия ни онлайн магазин!

Scarpa Freedom SL - Свободата да бъдем перфектни!

Новият Freedom SL съчетава висококачествено изпълнение, ниско тегло и голям ъгъл на  движение в глезена. За създаването на  фрийрайд обувка от най-висок клас са използвани Pebax и конструкция от въглеродни влакна (Carbon Core Technology).

 

Сменяемите подметки, които са закрепени с болтове чрез рамка от карбонови влакна, предлагат съвместимост с всякакви ски автомати - от алпийски до TLT, в дизайн който подобрява здравината и прехвърлянето на сила към ските. Подметката Vibram Mountain Plus е снабдена с грайфери, което предлага съвместимост с всеки алпийски автомат, включително и TLT автомати; DIN пригодени за използване с алпийски автомати. Вътре е поставен Scarpa Intuition Speed Ride, който представя най-гъвкавата, лека и топла термопластична пяна в света във високотехничен, многопластов, алпийски чорап, проектиран да съответства на силата и способността за туринг на обувката.

 

   

 •  CARBON CORE технология за максимално представяне: Карбонов инсърт инжектиран върху черупката за да втвърди обувката и да подобри предаването на усилията върху ските и контрола над усукването.
 • Анатомичен калъп за отлично прилягане по крака: Създаден специално за фрирайд, специфичният калъп на Freedom гарантира прецизно прилягане и професионално гладко представяне върху много стръмни наклони.
 • Axial Power Control подобрява наклона на глезена за по-прецизно закантване. Отклонението от 2° позволява по-чувствително и маневрено каране особено при големи наклони.
 • INJECTION Технология: Максимално представяне с гарантирано най-ниското тегло. Иновативният инжекционен процес съчетан със специален дизайн на калъпа създава черупка с варираща дебелина за гладко прогресиращо сгъване по време на спускане.
 • Ride Power Block: лесен за отключване и заключване механизъм, поради отсъствието на свързващата ос между корпуса и областта при глезена. Триенето се намалява до нула за да се максимизира свободата на движение.
 • OVERLAP CLOSURE Технология: Създадена с цел осигуряване на перфектно обхващане на черупката, "OVERLAP CLOSURE" технологията позволява правилно движение на глезена и предава усиличта директно на ските. Предната част е разделена на две зони от щраймера за прецизно затваряне.
 • Стоманен инсърт с две точки на закрепване, свързващ Power Strap лентата с черупката позволява гъвкавост по време на спускане.
 • CORE CONNECT Технология: Иновативна система за закрепване на подметката към черупката. Външната подметка е стегната посредством пластина инжектирана във върха и метални болтове интегрирани в черупката. Скъсената дистанция между обувката и ските спомага за прецизното предаване на усилията при спускане.
 • Extended Buckle Rack: последният елемент на щраймера играе важна роля по време на изкачване. Ефикасно блокира ключалката, предотвратявайки всякакво движение и гарантира максимален комфорт по време на ходене.
 • Scarpa® Finger Strap с PU пръстен зашит в края на Power strap лентата за лесно боравене дори с ръкавици.
 • Special Zipped Rack: специална закачена на панта част от щраймера, която улеснява обуването и събуването на обувката, когато чорапа на обувката е вътре.
 • Защитни лъчи: проектирани са за да предпазват първите щраймери от случайни удари.
 • Асиметричен спойлер: спойлер с асиметричен дизайн и диференциирани дебелини. Регулируем във височина.
 • SCARPA® MOUNTAIN PLUS Подметка: Vibram® rubber пета с минимална дебелина за максимално сцепление със ските, Vibram® rubber предна част с гладък профил за лесно влизане в AT автоматите. Централна част с аnti-slip профил.

 

Цвят: Inc Blue/Lime

Вътрешна обувка: Speed Ride

Черупка: Pebax® rnew

Щраймери: 4

Ъгъл на наклона при спускане: 14° +/- 4°

Подметка: Mountain Plus Scarpa/Vibram®

Тегло: 1800гр. (за 27 размер)

Автомати: Alpine Touring TLT

 


Freedom SL 2015/2016
Размер 26.0 1019.00 709.00 лв. Изчерпана наличност
Размер 26.5 1019.00 709.00 лв. Изчерпана наличност
Размер 27 1019.00 709.00 лв. Изчерпана наличност
Размер 27.5 1019.00 709.00 лв. Изчерпана наличност
Размер 28 1019.00 709.00 лв. Изчерпана наличност
Размер 28.5 1019.00 709.00 лв. Изчерпана наличност
Размер 29 1019.00 709.00 лв. Изчерпана наличност
Размер 29.5 1019.00 709.00 лв. Добави в Кошницата
Размер 30 1019.00 709.00 лв. Добави в Кошницата
Размер 30.5 1019.00 709.00 лв. Изчерпана наличност
Размер 31 1019.00 709.00 лв. Изчерпана наличност

© 2008, XCoSports.com, Всички права запазени