E-Магазин
Под Наем
Марки
Новини
Партньори
За Нас
XCoTeam
заповядайте в новия ни онлайн магазин!

Freedom SL wmn - Свободата да бъдем перфектни!

 

Новият Freedom SL wmn съчетава висококачествено изпълнение, ниско тегло и голям ъгъл на  движение в глезена. За създаването на  фрийрайд обувка от най-висок клас са използвани Pebax и конструкция от въглеродни влакна (Carbon Core Technology).

Сменяемите подметки, които са закрепени с болтове чрез рамка от карбонови влакна, предлагат съвместимост с всякакви ски автомати - от алпийски до TLT, в дизайн който подобрява здравината и прехвърлянето на сила към ските. Подметката Vibram Mountain Plus е снабдена с грайфери, което предлага съвместимост с всеки алпийски автомат, включително и TLT автомати; DIN пригодени за използване с алпийски автомати. Вътре е поставен Scarpa Intuition Speed Ride wmn, който представя най-гъвкавата, лека и топла термопластична пяна в света във високотехничен, многопластов, алпийски чорап, проектиран да съответства на силата и способността за туринг на обувката.

 

 

 

 • CARBON CORE технология за максимално представяне: Карбонов инсърт инжектиран върху черупката за да втвърди обувката и да подобри предаването на усилията върху ските и контрола над усукването.
 • Анатомичен калъп за отлично прилягане по крака: Създаден специално за фрирайд, специфичният калъп на Freedom гарантира прецизно прилягане и професионално гладко представяне върху много стръмни наклони.
 • Axial Power Control подобрява наклона на глезена за по-прецизно закантване. Отклонението от 2° позволява по-чувствително и маневрено каране особено при големи наклони.
 • INJECTION Технология: Максимално представяне с гарантирано най-ниското тегло. Иновативният инжекционен процес съчетан със специален дизайн на калъпа създава черупка с варираща дебелина за гладко прогресиращо сгъване по време на спускане.
 • Ride Power Block: лесен за отключване и заключване механизъм, поради отсъствието на свързващата ос между корпуса и областта при глезена. Триенето се намалява до нула за да се максимизира свободата на движение.
 • OVERLAP CLOSURE Технология: Създадена с цел осигуряване на перфектно обхващане на черупката, "OVERLAP CLOSURE" технологията позволява правилно движение на глезена и предава усиличта директно на ските. Предната част е разделена на две зони от щраймера за прецизно затваряне.
 • Стоманен инсърт с две точки на закрепване, свързващ Power Strap лентата с черупката позволява гъвкавост по време на спускане.
 • CORE CONNECT Технология: Иновативна система за закрепване на подметката към черупката. Външната подметка е стегната посредством пластина инжектирана във върха и метални болтове интегрирани в черупката. Скъсената дистанция между обувката и ските спомага за прецизното предаване на усилията при спускане.
 • Extended Buckle Rack: последният елемент на щраймера играе важна роля по време на изкачване. Ефикасно блокира ключалката, предотвратявайки всякакво движение и гарантира максимален комфорт по време на ходене.
 • Scarpa® Finger Strap с PU пръстен зашит в края на Power strap лентата за лесно боравене дори с ръкавици.
 • Special Zipped Rack: специална закачена на панта част от щраймера, която улеснява обуването и събуването на обувката, когато чорапа на обувката е вътре.
 • Защитни лъчи: проектирани са за да предпазват първите щраймери от случайни удари.
 • Асиметричен спойлер: спойлер с асиметричен дизайн и диференциирани дебелини. Регулируем във височина.
 • SCARPA® MOUNTAIN PLUS Подметка: Vibram® rubber пета с минимална дебелина за максимално сцепление със ските, Vibram® rubber предна част с гладък профил за лесно влизане в AT автоматите. Централна част с аnti-slip профил.

 

Цвят: Lime/Turquoise

Вътрешна обувка: Speed Ride wmn

Черупка: Pebax® rnew

Щраймери: 4

Ъгъл на наклона при спускане: 14° +/- 4°

Подметка: Mountain Plus Scarpa/Vibram®

Тегло: 1600гр. (за 25 размер)

Автомати: Alpine Touring TLT

 


Freedom SL wmn 2015/2016
Размер 23.5 1019.00 709.00 лв. Добави в Кошницата
Размер 24 1019.00 709.00 лв. Изчерпана наличност
Размер 24.5 1019.00 709.00 лв. Изчерпана наличност
Размер 25 1019.00 709.00 лв. Изчерпана наличност
Размер 25.5 1019.00 709.00 лв. Добави в Кошницата
Размер 26 1019.00 709.00 лв. Изчерпана наличност
Размер 26.5 1019.00 709.00 лв. Изчерпана наличност

© 2008, XCoSports.com, Всички права запазени