E-Магазин
Под Наем
Марки
Новини
Партньори
За Нас
XCoTeam
заповядайте в новия ни онлайн магазин!

Награден от ISPO за ски-туринг обувка за сезон 2015/2016.

 FREEDOM RS от SCARPA® съчетава отлично представяне и ниско тегло с 25° наклон при движение за перфектно спускане и комфорт при изкачване. Черупката е изработена от Primary HP Rnew Pebax®, 100% органичен възобновяем материал. Езикът е изработен от Primary HP Plyammide със специфичен дизайн и две различни степени на плътност, които придават стабилност на обувката и намалят ефекта на усукване. FREEDOM RS притежават Carbon Core Technology: карбонов инсърт вграден в долната част на черупката, който подобрява предаването на усилията от крака към ските по цялата дължина на стъпалото.


Подметката е сменяема (MOUNTAIN PLUS SCARPA® SOLE/MOUNTAIN PISTE SCARPA® SOLE) и съвместима с различни видове автомати (AT/TLT/FR). FREEDOM RS е обувката за фрирайд и стръмни спускания.

 

 

 • CARBON CORE technology: Предаване на усилията и anti-torsion контрол против усукване. Иновативна технология за максимално добро представяне. "CARBON CORE Technology" представлява карбонов инсърт вграден в подметката за втвърдяване на обувката и подобрено предаване на усилията от крака към ските по цялата дължина на стъпалото.
 • OVERLAP CLOSURE Tecnology: Създадена за по-добро обхващане на прасеца. "OVERLAP CLOSURE Technology" технологията позволява правилно движение на глезена и предава усилията директно на ските. Предната част на езика е разделена на две зони с различна дебелина, за сигурно и прецизно затваряне, без формиране на точки с прекален натиск.
 • AXIAL POWER CONTROL: подобрява наклона на глезена за по-прецизно закантване. Отклонението от 2° позволява по-чувствително и маневрено каране особено при големи наклони.
 • FRS BUCKLES: Щраймери от стомана и алуминий с лек и ергономчиен дизайн.
 • BOOSTER™ POWER STRAP LITE: Създаден за повишаване на стабилността в завоите и гарантира по-ефектнивно пренасяне на импулсите към ските.
 • RIDE POWER BLOCK: Лесен механизъм за заключване и и отключване, благодарение на липсата на свързващ елемент между черупката и езика. Намаленото триене повишава свободата на движение.
 • SCARPA® FINGER STRAP: Халка изработена от PU и зашита в края на power strap каишката. Специален дизайн с широк отвор, позволяващ разлепване или запелване на лентата дори с ръкавици.
 • BOOSTER™ POWER STRAP LITE: Лека и адаптивна. Допълнителният пръстен се свързва с твърда част на гърба на обувката, която ограничава еластичността в положението на максимален наклон напред за да осигури по-добра опора на прасеца.
 • CORE CONNECT Tecnology: Иновативна система за закрепване на подметката към черупката. Външната подметка е стегната посредством пластина инжектирана във върха и метални болтове интегрирани в черупката. Скъсената дистанция между обувката и ските спомага за прецизното предаване на усилията при спускане.
 • SCARPA® MOUNTAIN PLUS SOLE: ПЕТА: Vibram® rubber с минимална дебелина за максимална чувствителност към ските и оптимално сцепление. ПРЪСТИ: Vibram® rubber с гладък профил за лесно влизане в AT автомати. Хеликс грайфер в средата за предотвратяване на плъзгане и по-добро сцепление.
 • SCARPA® MOUNTAIN PISTE SOLE: ПЕТА: Гумена пета с anti-slip профил за оптимално сцепление. TPU инсърти за бързо освобождаване на петата. ПРЪСТИ: Гумена anti-slip предна част с TPU инсърти за бързо освобождаване от автоматите.
 • SCARPA® MOUNTAIN PLUS Подметка: Vibram® rubber пета с минимална дебелина за максимално сцепление със ските, Vibram® rubber предна част с гладък профил за лесно влизане в AT автоматите. Централна част с аnti-slip профил.

 

Цвят: Orange/White
Вътрешна обувка: Cross Fit Ride Rs
Черупка: Primary HP Rnew® Pebax / Primary HP Polyammide
Щраймери: 4 + Finger Booster Strap Lite
Подметка: Mountain Plus Scarpa/Vibram®
Тегло: 1985гр. (за 27 размер)
Автомати: Alpine Touring TLT

 


Freedom RS 2015/2016
Размер 26.5 1199.00 839.00 лв. Изчерпана наличност
Размер 27 1199.00 839.00 лв. Добави в Кошницата
Размер 27.5 1199.00 839.00 лв. Изчерпана наличност
Размер 28 1199.00 839.00 лв. Изчерпана наличност
Размер 28.5 1199.00 839.00 лв. Изчерпана наличност
Размер 29 1199.00 839.00 лв. Добави в Кошницата
Размер 29.5 1199.00 839.00 лв. Изчерпана наличност

© 2008, XCoSports.com, Всички права запазени