E-Магазин
Под Наем
Марки
Новини
Партньори
За Нас
XCoTeam
заповядайте в новия ни онлайн магазин!

Слънчеви Очила Ryders - Thorn


Размер: Large
Тегло: 30g

 

100% UV400 Защита
Всички плаки на Ryders блокират 100% of UVA, UVB, и UVC лъчите и вредната светлина до 400nm. Това са основните причинители на катаракта, рак на кожата и бръчки около очите - чудесна причина да не ги допускате до очите си.

 

Покритие за мъгла:
Задната страна на плаката е устойчива на замъгляване дори при най-тежките условия. Покритието е перманентно и очилата могат да се мият с вода и бършат без риск от повреждане.

 

Хидрофобно и маслоустойчиво покритие:
Предната част на плаката е изправена пред коренно различни предизвикателства отколкото задната и затова е логично да бъде третирана самостоятелно. Водата се стича по плаката при първия контакт без да оставя следи, или големи капки и осигурява отлична видимост дори в проливен дъжд. Плаката е също устойчива на мазнини и замърсяване, което я прави лесна за почистване.

 

Удароустойчиви
Плаката няма да се разбие на малки парченца в случай на силен удар.

 

Оптически правилни
Всички плаки на Ryders са произведени чрез инжектиране на поликарбонат в матрица устойчива на деформации. Процесът гарантира, че плаката е оптически правилна и няма да причини умора в очите.

 

Покритие против надраскване
Всички плаки на Ryders имат нанесено покритие против надраскване. Въпреки че то е значително по-твърдо от базовия материал на плаката, е невъзможно плаката да бъде изцяло устойчива, затова я поддържайте и пазете.

 

GRILAMID TR90
Термопластмаса произведена по швейцарска технология - изключително гъвкава, здрава и лека, което я прави идеална за производството на рамки за очила.

 

Хидрофилни подложки при носа
Хидрофилните елементи са важна характеристика на очилата, защото предотвратяват изплъзване, когато сте потни. Материалът използван от Ryders захваща още по-добре когато е мокър - точно когато е необходимо.


Ryders Thorn
Цвят: Бяло/Оранжево; Плака: Anti-Fog

 

 

259.00 169.00 лв. Добави в Кошницата
Цвят: Черно; Плака: Прозрачна Anti-Fog

 

 

139.00 лв. Добави в Кошницата
Цвят: Сребристо; Плака: Кафява Фотохроматична

 

 

169.00 109.00 лв. Добави в Кошницата
Цвят: Бяло/Оранжево; Плака: Сива Огледална

 

 

109.00 лв. Добави в Кошницата
Цвят: Черно/Розово; Плака: Кафява Огледална

 

 

99.00 лв. Добави в Кошницата
Цвят: Черно; Плака: Сива

 

 

89.00 лв. Добави в Кошницата

© 2008, XCoSports.com, Всички права запазени