E-Магазин
Под Наем
Марки
Новини
Партньори
За Нас
XCoTeam
заповядайте в новия ни онлайн магазин!

Байк Маска Ryders - SHORE е защитна маска специално разработена за планинско колоездене. Проектирана да се вписват перфектно в каските тип FULL FACE . Нейните вентиалционни отвори са специално проектирани, за да се предотврати нежеланото запотяване от вътрешната част на маската. Двойната плака, както и покритието против замъгляване правят тази маска една неразделна част от екипировката на всеки един байкър.


MTB специфичен дизайн - с
пециално разработени за каски тип FULL FACE:
Ако някога сте пазарували маска за маунтин байк, обикновено тя е била  маска за мотокрос или маска за ски. И двата вида маски имат един и същи недостатък, трудно прилягат плътно за каските за MTB, като цялото напрежение се придава върху носа, което затруднява дишането. Ryders решиха този проблем, като промениха извивката на маската при носа. Това позволява маската да застане по-ниско на лицето. Резултата е една невероятно удобна маска, която пасва перфектно на най-известните full face MTB каски.

  • Правилното позициране на маската , премахава напрежението върху носа
  • Стои по-ниско на лицето от традиционните маски, което ви позволява да поставите каската в най-правилната позиция 

 

 

 

MTB проветрения:
Специално разработените вентилационни отвори спомагат за блокирането на влажния въздух, които издишвате, като едновременно насочват свеж въздух от предната и страничната част на маската да преминава през задната част на плаката. Това запазва лицето постоянно охладено и премахва проблеите със запотяването.

Ултра-гъвкава:

Гъвкавостта в една рамка е важно, защото тя позволява да се оформи по лицето ви. Гъвкавостта също допринася за това маската да е изключително издръжлива и устойчива.

Ултра-здрава:
Резулатата от великолепният дизайн и гъвкавата рамка означават , че тази маска може да поеме всякакъв тормоз , очакващ екипировка за MTB.

Ултра-лека:
Правилният избор на материали и чудесният дизайн правят тази маска изключително лека и удобна.

Хипоалергична пяна:
Противоалергичен многослоен дунапрен  с висока плътност е използван за да се осигури комфорт и перфектно уплътнение.

Anti-slip лента:
Летната на тази маска е проектирана  да се пасва на всички размери каски. Тя има специално  поктитие против  приплъзване, за да се гарантира, че всичко остава в позиция, без значение колко коварни са условията.

UV защита:
Всички Ryders плаки имат 100% of UVA, UVB, и UVC  лъчи, както и защита от лъчи с дължина на вълната до 400nm. Тези лъчи са една от водещите причини за появата на катаракт, рак на кожата, бръчки около очите .

Удароустойчива:
Всички Ryders плаки са нечуливи, което означава че нямата да се счупят при удар на малки парчета. Много силен удар може да нарани плаката, но няма да я счупи. Ако астронафтите могат да имат вяра на този материал докато са в откритият космос, то вие не трябва да имате никакво притеснение , без значение колко бързо се движите.

Anti-fog покритие:
Специално покритие против изпотяване, особено полезно в студено време. Това покритие премахва конденза от вътрешната част на плаката.

Покртитие против надраскване:
Всяка плака има добавено покритие против надраскване. По време на този процес плаката става доста по-твърда от основния материал. Не възможно е да се направи плака, която да е не може да бъде надраскана.

INTEGRATED TEAR-OFF POSTS:
Използват се предимно за DH състезания. Тези интегрирани tear-offs са много по-добър вариант от резервни, които се залепват, като те са проектирани така, че идеално да прилягат на очила за MTB. Ако използвате tear-offs, моля, не забравяйте да не замърсявате.

Поликарбонатна плака:
Поликарабоната е изключително здрав материал, който се използва за направата на бронирани стъкла,  щитове и каски за астронавти. Това е идеален материал за изпълнение на плаката, поради високата си устойчивост на удар, присъщи UV защита и ниско тегло.

 

Основни характеристики:

  • Цвят на плаката : сив, прозрачна и поляризирана
  • Цветоусещане :  специално разрабоени за средна до много висока осветеност, като потъмнява цветовете без да променя контраста
  • Пропускливост на светлина ( VLT ): 93% - 14%, категория 0 - 3 ( зависи от модела на плаката )
  • UV зашита : 100% UVA, UVB, UVC and harmful blue light to 400nm

Веломаска Shore
Цвят: Оранжев Плака: Прозрачна 99.00 59.00 лв. Добави в Кошницата
Цвят: Зелен Плака: Прозрачна 99.00 59.00 лв. Добави в Кошницата
Цвят: Бял / Черен Плака: Прозрачна 99.00 59.00 лв. Добави в Кошницата
Цвят: Черен Плака: Прозрачна 89.00 59.00 лв. Добави в Кошницата
Цвят: Червен Плака: Прозрачна 89.00 59.00 лв. Добави в Кошницата

© 2008, XCoSports.com, Всички права запазени