E-Магазин
Под Наем
Марки
Новини
Партньори
За Нас
XCoTeam
заповядайте в новия ни онлайн магазин!

Сленчеви Очила Ryders - Trapper агресивен модел със сериозен стил

Размер: Large
Тегло: 32g

 

100% UV400 Защита
Всички плаки на Ryders блокират 100% of UVA, UVB, и UVC лъчите и вредната светлина до 400nm. Това са основните причинители на катаракта, рак на кожата и бръчки около очите - чудесна причина да не ги допускате до очите си.

 

Хидрофобно и маслоустойчиво покритие:
Предната част на плаката е изправена пред коренно различни предизвикателства отколкото задната и затова е логично да бъде третирана самостоятелно. Водата се стича по плаката при първия контакт без да оставя следи, или големи капки и осигурява отлична видимост дори в проливен дъжд. Плаката е също устойчива на мазнини и замърсяване, което я прави лесна за почистване.

 

Удароустойчиви
Плаката няма да се разбие на малки парченца в случай на силен удар.
Оптически правилни
Всички плаки на Ryders са произведени чрез инжектиране на поликарбонат в матрица устойчива на деформации. Процесът гарантира, че плаката е оптически правилна и няма да причини умора в очите.

 

Покритие против надраскване
Всички плаки на Ryders имат нанесено покритие против надраскване. Въпреки че то е значително по-твърдо от базовия материал на плаката, е невъзможно плаката да бъде изцяло устойчива, затова я поддържайте и пазете.

 

GRILAMID TR90
Термопластмаса произведена по швейцарска технология - изключително гъвкава, здрава и лека, което я прави идеална за производството на рамки за очила.

 

Хидрофилни подложки при носа и зад ушите
Хидрофилните елементи са важна характеристика на очилата, защото предотвратяват изплъзване, когато сте потни. Материалът използван от Ryders захваща още по-добре когато е мокър - точно когато е необходимо.

 


Ryders Trapper
Цвят: Кехлибар Плака: Кафява 99.00 лв. Добави в Кошницата
Цвят: Черен Плака: Сива 69.00 39.00 лв. Добави в Кошницата

© 2008, XCoSports.com, Всички права запазени