E-Магазин
Под Наем
Марки
Новини
Партньори
За Нас
XCoTeam
заповядайте в новия ни онлайн магазин!

Представяме ви серията екипировка и инструменти за оцеляване - Gerber Bear Grylls. Партньорството между Gerber, с тяхната 70 годишна история в производство на ножове и Беър Грилс - със солидния му опит във всякакви приключения и  оцеляване на открито, създава неповторима колекция от ножове, инструменти и екипировка.

От времето, когато е бил в Британските Специални Части SAS, през изкачването на Еверест и накрая до уникалното телевизионно шоу за оцеляване - Беър знае какво означава да оцеляваш в екстремни ситуации. Всеки продукт от тази Серия за Оцеляване е внимателно проектиран от Gerber и Беър за да може да бъде използван безкомпромисно във всички условия и ситуации. Каталог на продуктите - тук!

 

ВНИМАНИЕ: XCoSports е официален вносител на Gerber за България. Списък на оторизираните дилъри може да намерите в секцията "Партньори".  Съветваме да закупувате продукти на Gerber и Gerber Bear Grylls само от оторизираните дилъри, което ви гарантира гаранционнo обслужване, точна и правилна информация, покупка на оригинални продукти с доказан произход и възможно най-добро качество.

 

 

© 2008, XCoSports.com, Всички права запазени