E-Магазин
Под Наем
Марки
Новини
Партньори
За Нас
XCoTeam
заповядайте в новия ни онлайн магазин!

POWERTREKK – ЗАРЯДНО ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ОТКРИТО
Високите планини и гъстите гори имат едно общо нещо: и това е, че там няма електричество. PowerTrekk е преносимо зарядно за USB съвместими електронни устройства като мобилни телефони, дигитални камери и GPS системи. С други думи PowerTrekk е зарядно за всеки, който иска да поддържа „живота” на електронните си устройства, дори когато наблизо няма контакт.

 

POWERPUCK
PowerPuck е контейнерче с гориво, което се използва от PowerTrekk, за да се осъществи зареждането. Просто вкарвате PowerPuck в PowerTrekk, добавяте малко вода  и веднага може да използвате PowerTrekk, за да заредите батерията във вашето устройство. PowerPuck  се продава отделно.

 

 

НЕЗАБАВНО ЕЛЕКТРИЧЕСТВО – НАВСЯКЪДЕ И ПО ВСЯКО ВРЕМЕ
Със своята уникална технология, PowerTrekk преобразува водороден газ в електричество и така доставя незабавна електроенергия. Навсякъде и по всяко време.

 

 

КАК РАБОТИ POWERTREKK?

 

 


ВОДАТА СЕ ПРЕВРЪЩА В ПАРА
PowerTrekk  използва технология базирана на чисто гориво, за да превърне водороден газ в електричество. За тази цел, водородът трябва да достигне до клетките гориво, които на свой ред до въздух. Остатъчният продукт е просто малко водна пара.

 


РАБОТИ ТИХО И СПОКОЙНО
Когато създавате ваше собствено електричество използвайки гориво, няма защо да се притеснявате от обезпокоителен шум. Това е така, понеже клетките гориво в PowerTrekk представляват пасивна, беззвучна система - не са необходими перки или помпи изискващи енергия.

Благодарение на своята уникална технология PowerTrekk превръща водороден газ в електричество. Всичко което ви трябва е PowerPuck и една лъжица вода.

ОБЛАЧНО ЛИ Е? НЯМА ПРОБЛЕМ
За разлика от соларните зарядни, тези клетки гориво генерират енергия мигновенно. Количеството енергия е достатъчно и не се влияе от климатичните условия. Освен това тази енергия не се изпарява както в обикновените батерии.

УДОБНО ЗАРЯДНО ЗА ПЪТ
Когато нямате нужда от много енергия, може да вземете само  часта със зеления капак. Тя има вътрешна батерия, която може да заредите преди да тръгнете, използвайки система с гориво или посредством USB. Това прави PowerTrekk чудесно зарядно за път.

 

 


ИЗКЛЮЧИТЕЛНО КОМПАКТНО.
PowerTrekk  не е много по-голямо от смарт телефон, така че ще се побере лесно в чантата ви, когато се отправите на път.

ЕКОЛОГИЧНИ МАТЕРИАЛИ

Контейнерчето с гориво (PowerPuck) е рециклируемо и направено от материал, който предотвратява корозия и изтичане на химикали. PowerTrekk и PowerPuck отговарят на стандартите за безопастност и могат да се вземат на борда на самолет.

 

POWERTREKK Технически характеристики:

  • изходно напрежение: 5V
  • Изходна мощност: 5W от батерия, 2.5 W от батерия и горивна клетка
  • тегло: 244гр.

 

POWERPUCK Технически характеристики:

  • енергия в горивната клетка: 4Wh
  • височина: 20мм
  • диаметър: 50,8 мм
  • тегло: 33 гр

 


PowerTrekk
PowerTrekk

Зарядно устройство PowerTrekk

389.00 лв. Добави в Кошницата
PowerPuck

Горивна клетка: 3 бр

8.00 6.00 лв. Добави в Кошницата

© 2008, XCoSports.com, Всички права запазени