E-Магазин
Под Наем
Марки
Новини
Партньори
За Нас
XCoTeam
заповядайте в новия ни онлайн магазин!

Plasma 1000 Down Jacket: 

Разработена на базата на изключително успешното яке EX Light Down, новата пухенка Plasma 1000 показа кое е следващото ниво! Това е най-леката в света дреха от пух (според проучване на производителя от юли 2013 г.), която ви дава изключителна изолация. Невероятно тънкият Ballistic Airlight найлон е подплатен с първокласен гъши пух с индекс 1000 FP. Тези параметри, комбинирани със специфичния дизайн на шевовете, увеличават максимално задържането на топлина и ви осигуряват отличен комфорт. Унисекс якето е разработено, така че да е удобно за носене като междинен слой.

 

Plasma 1000 Down Jacket спечели наградата на производителите - Industry Award 2013, по време на международното изложение OutDoor Show 2013 във Фридрихсхафен, Германия.


Спецификации:
• Пълнеж от първокласен гъши пух с индекс 1000 FP (Fill Power е мярка, обозначаваща обема, който заема 1 унция или 28.35 гр пух. Колкото е по-висок индексът, толкова е по-голяма изолацията и по-лека дрехата.)
• Устойчиви на прокъсване повърхност и подплата от 7-denier Ballistic Airlight Nylon (разработен на базата на Ballistic Nylon – материя, 1,5 пъти по-устойчива на абразия от другите материи с подобно тегло, а надминава 3 пъти по устойчивост на прокъсване найлоновите материи, които са с 20% по-тежки от нея).
• Конструкция с шевове през всички слоеве
• Еластичен завършек на ръкавите против проникване на студен въздух
• Включена компресионна торбичка
• ЗА ПОДДЪРЖАНЕ НА УЛТРА ЛЕКИТЕ МАТЕРИИ, ИЗПОЛЗВАНИ В ТОВА ЯКЕ, СА НУЖНИ СПЕЦИАЛНИ ГРИЖИ.

 

Тегло: 116гр
Тегло на пълнежа: 36гр
Минимален обем: 10 см (обиколка) х 13см
Материя: 7-denier Ballistic Airlight rip-stop nylon
Пълнеж:1000 Fill Power Down
DWR: Стандартно DWR покритие
Дължина мерена централно по гърба: 61 cm

 


 


Яке Plasma 1000 Down W's Winter 2017
Рамер: S Цвят: Синьо 589.00 лв. Добави в Кошницата

© 2008, XCoSports.com, Всички права запазени