E-Магазин
Под Наем
Марки
Новини
Партньори
За Нас
XCoTeam
заповядайте в новия ни онлайн магазин!

Vibram FiveFingers - естественият начин да се движиш! Симпатичните петпръстчета в максимална степен пресъздават усещането за босо ходене. С техните революционни подметки, наподобяващи човешкото ходило, ще изпитате неповторимо удоволствие, усещайки земята под краката си.

 

 

От 1937 година марката Vibram е известна с фокуса си върху иновациите, представянето и издръжливостта на продуктите си. Обувките FiveFingers са разработени според тези ценности. Техните тънки и гъвкави подметки са създадени по формата и извивките на човешкия крак, но в допълнение се представят точно толкова страхотно, колкото очаква всеки при вида на жълтата емблема на Vibram.

 

 

  

Обувките FiveFingers имат варианти за различни видове спортни дейности: бягане на кратки и дълги разстояния, планинско бягане, каяк, сърф и спортове в зала. Разгледайте гамата и изберете вашия чифт с пет пръста!

 

XCoSports е официален вносител и представител на Vibram FiveFingers за България. Продуктите, предлагани от нас, са гарантирано оригинални, с доказан произход и възможно най-добро качество.

 

 

 

© 2008, XCoSports.com, Всички права запазени