E-Магазин
Под Наем
Марки
Новини
Партньори
За Нас
XCoTeam
заповядайте в новия ни онлайн магазин!

Първата flatpack светлина в света съчетава edge-lighting технология на осветяване с Bluetooth свързване за да ви осигури ваша миниатюрна смарт мрежа. Презареждащата се с USB 12000mAh литиево-йонна батерия позволява на BaseLantern XL да осветява широки зони и да зарежда други устройства. Специализираното Low Energy Bluetooth приложение се свързва с вашата BaseLantern светлина и отключва редица функции, като таймери за заспиване, активация при приближение и данни за нивото на батерията в реално време за да получите максимума от своята off-grid енергия.

 

 

1. Edge-Lit Фенер с 500 Лумена сила на светене: Ярка и равномерна светлина в ултра компактна опаковка
2. Бутон за Включване: Натискайте за да сменяте между режимите On/Dff/Dim
3. 12000 mAh Презареждаща се Интегрирана Батерия: Светлина и Енергия за целия уикенд - LED светлините показват нивото на батерията
4. Сгъваеми Крачета от Неръждаема Стомана: Използвайте крачетата за да повдигнете над нивото на масата, да наклоните в желаната посока или да окачите на близкия клон
5. Micro-USB Вход: Без батерии за еднократна употреба - презареждайте вкъщи или в гората със слънчев колектор BioLite SolarPanel 5+
6. USB Изход x2: Изберете къде да иде енергията ви и зареждайте до 4 смартфона
7. SiteLight x2 и Control Panel: Създайте мрежа от светлини с BioLite String Light системата
8. Bluetooth Low Energy (LE) Мобилно Приложение: Пълен контрол над светлината, таймер, наближаващ обект, активация и информация за нивото на батерията в реално време. LE почти не използва батерията на телефона ви.

BaseLantern XL features

 

Силна светлина в малка опаковка:


1. Edge-lighting: Уникална текстура на лещата отразява светлината от LEDовете под широк ъгъл и създава мека равномерно разпределена по целия панел светлина, без необходимост от кухина типична за повечето фенери.
2. Високо ефективни LED диоди: Червен и бял LED диоди разположени в базата на BaseLantern XL осигуряват контрол над температурата на светлината и хиляди цветови възможности.
3. Презареждаща се Батерия: 12000 mAh батерия за по-продължително светене и възможност за добавяне на BioLite SiteLights светлини в система. Възможност за USB зареждане на устройства в движение.
4. Корпус от неръждаема стомана: По-тънък и устойчив от пластмасата, корпусът поема високата температура и предпазва LED диодите от прегряване.

 • Сила на светене: 500 Lm
 • Водоустойчивост: IPX4
 • Вход и изход: Micro USB / USB x2, SiteLights port x2
 • Продължителност на светене(часове): 578 LO / 7.5 HI
 • Батерия: 12000 mAh Li-on, Презареждаща се с USB
 • Bluetooth App: Работи при Bluetooth Low Energy (LE). Съвместимо с Android и iOS. Приложението не е необходимо за базовите функции на светлината.
 • Тегло: 648 g
 • Размери: 129 x 127 x 44 mm
 •  

 

Комплектът включва:

 • Светлина BaseLantern XL
 • USB Кабел
 • Упътване за употреба

 

 


BaseLantern XL
Светлина BaseLantern XL 229.00 лв. Добави в Кошницата

© 2008, XCoSports.com, Всички права запазени