E-Магазин
Под Наем
Марки
Новини
Партньори
За Нас
XCoTeam
заповядайте в новия ни онлайн магазин!

Сплитборд автоматите Surge са създадени за дълги дни и дълги линии и са предпочитаният избор на най-агресивните райдъри. Съчетанието от солидна база, по-твърда Rip ‘N’ Flip задна част, ленти за пристягане на глезена и здрава предна част, дава отличен контрол дори по предизвикателен терен. Максимална сила, ненадминато добро представяне и функционален дизайн: автоматите Surge дават заряд на беккънтри сплитборда.

 

 

Комплектът включва: Surge автомати, Tesla touring скоби, поставка за петата Tesla T1 heel rest, болтове за монтаж, инструмент Spark pocket tool.
От какво друго се нуждаете? Комплект пластини Spark или Voile.
Тегло: 763g - 1526g за чифт - размер Medium

 

Една скоба за катерене
T1 означава само една скоба за катерене - защото това е всичко от което имате нужда. Една по-дебела скоба вградена в базата прехвърля лесно между три позиции: прибрана, ниска позиция (12°),и висока позиция (18°) за катерене по време на туринг.


Snap Ramps & Side-Lock Touring Скоби
За режим на ходене, T1 Системата автомати се плъзгат странично върху повдигнатата от дъската туринг база и се заключват на място със snap ramp механизъм. Не са ви необходими крепежни елементи, кабели, скоби или сложни движения. Туринг скобите имат интегрирани зъбчета за бързо и лесно монтиране на Ibex котки.


Rip 'N' Flip Highback Гръб
Формата на гърба на R&D автоматите блести с дизайн базиран на 3D сканиране на най-популярните модели сплитборд обувки и списък с готини характеристики създадени специално за сплитбордърите. Повишеното съдържание на фибростъкло подобрява здравината и прецизността и намаля теглото с 30% спрямо класическите highback гърбове. Механизмът за регулиране на наклона ( Forward Lean Adjuster) без нужда от употреба на допълнителни инструменти предлага регулация на ъгъла между 0° и 22° в режим на спускане. Механизмът предлага лесен преход между позиция forward lean и -13° touring позиция.


T1 Поставка за петата
T1 Поставката за петата има жлебове за подпиране на скобата за катерене в две позиции - с наклон 12° и 18° и е създадена да поддържа T1 Heel Locker заключващия механизъм на място.


Buckles, Straps, & Plastics
По-широки каишки за глезена предлагащи по-добра опора, в съчетание с пристягане в предната част. Пристягащите механизми са произведени от уникална термопластмаса, която запазва гъвкавостта си при всякакви метеорологични условия - както по време на пролетни турове така и при минусови температури.


Съвместими с пластини за закрепване
Най-функционалният начин на закрепване на автоматите към дъската в режим на каране. Точка по въпроса. Автоматите Spark R&D са създадени за работа с всички модели сплитборд дъски съвместими с пластини.


Surge
Размер: M (номер 40-43) Цвят: Черен 919.00 лв. Добави в Кошницата
Размер L (номер 43.5+) Цвят: Черен 919.00 лв. Добави в Кошницата
Размер: M (номер 40-43) Цвят: Син 919.00 лв. Добави в Кошницата
Размер L (номер 43.5+) Цвят: Оранжев 919.00 лв. Добави в Кошницата

© 2008, XCoSports.com, Всички права запазени