E-Магазин
Под Наем
Марки
Новини
Партньори
За Нас
XCoTeam
заповядайте в новия ни онлайн магазин!

COMPRESSPORT® е изцяло Швейцарска компания, която използва 100 % произведени в Европа оборудване и суровини.

Само за 3 години     COMPRESSPORT® успява да промени пазарната сфера на компресиращото спортно облекло. Комбинирайки най-високите технологии на производство с най-новите тенденции в спорта,    COMPRESSPORT® целят 100 % удовлетворение на атлетите и решение на пролемите с които те се сблъскват всеки ден: подобрено представяне, бързо възстановяване и удобство по време на тренировки и състезания.

 

Облеклата на    COMPRESSPORT® са създадени в сътрудничество между лекари, атлети и производители специализирани в сферата на компресиращите облекла.

В процеса на разработване, всеки аспект се изследва в детайли: наблюдава се морфологията на атлетите, тестват се стотици различни материи, разработват се безшевни конструкции които да увеличат живота на продукта, тества се компресиращата сила.

Използваните машини работят с точност до милиметър при изработването на компресиращите зони или целеви мускулни зони. Компресиращите класове на всички продукти се измерват и одобряват от тестова апаратура Salzmann, международно признатата за най-прецизна в тази сфера.

Всички материали и тъкани покриват международен стандарт Oeko-Tex® Standard 100, който гарантира липсата на вредни за човешкото тяло субстанции.

 

© 2008, XCoSports.com, Всички права запазени