E-Магазин
Под Наем
Марки
Новини
Партньори
За Нас
XCoTeam
заповядайте в новия ни онлайн магазин!

G3 Ските: И този сезон гамата на G3 e в крак с бума на беккънтри ските. В отговор на все по-големите изисквания на "свободните" скиори, G3 разшири още своята линия безкомпромисни ски за приключения от лифтовете до големите високопланински терени, включително и със сплитборд. Познатите модели идват с подобрени параметри, а зад новите модели стоят изключителни технологии. Признати заради тяхната отзивчивост, контрол, универсалност и стабилност, ските на G3 са изборът на множество екстремни скиори и гидове, и са носители на наградите на престижните списания Powder, Skiing и Backcountry.

 

XCoSports ви осигурява нужните услуги, свързани с поддръжка на вашите ски и бордове - вижте ценоразписа тук

 
 Модел Дължина (см.) Размери (мм.) Тегло (кг.)
Empire 180, 185, 190 145 - 115 - 126 4.0
Highball 175, 180, 185, 190 140-116-127 4.0
Infidel 175, 180, 185, 190 128-97-119 3.7
Manhattan 175, 180, 185, 190 139-108-128 3.9
Tonic 177, 185 132-100-123 3.7
ZenOxide 105  178 131- 105 - 123 2.6
District 100
 177, 185 132 - 100 - 123 3.4
78 Spitfire 162, 172, 177 112-78-100 2.5
Spitfire LT 170, 177, 184 123-89-111 3.2

 


ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СКИ G3

 

 

ДИЗАЙН

SweetRise: Напълно нова, негативна извивка съобразена с геометрията на ската, която ви позволява лесно иницииране на завой при всякакви условия. Скиорът може да контролира ефективния кант чрез ъгъла на наклона на ската. Не напоследно място, скиора може да избира кога опашката или върха ще работят в снега, което позволява много по-добро поведение в трудни условия и кора.
Early rise 1 + low camber: Балансиран, плавен дизайн на върха и 3-5mm извивка под крака. Намалената и плавна извивка на ските позволява лесно управление и завои, добре поведение и увеличена площ в пресен сняг и намалена такава на твърд терен = сигурно поведение.
Early rise 2 + low camber: Още по-прогресивен дизайн на върха и 3-5mm извивка под крака. Това означава подобрено представяне за агресивен фриирайд и по-лесно управление на големи, широки ски.
Classic : Класически дизайн на върха и извивка. За стабилно и постоянно поведение на ските от началото до края на всеки завой.

 

ГЕОМЕТРИЯ НА ВЪРХА
Low mass tip: Ниската маса на предната част на ските намалява трептенията на върховете и увеличава плаваемост в дълбока пудра.
Razor low mass tip: Висок връх комбиниран с ниска маса – позволява ски, които изплуват лесно и режат дълбокия сняг при разбиване на пъртина и каране.
Classic: Традиционния дизайн за познатото, класическо поведение на ските.

 

ГЕОМЕТРИЯ НА СКИТЕ
Asymmetric: Два различни сайдкът-а на една ска. Вътрешният кант е оптимизиран да поема по-малкото натоварване в предната част на ските, а външния по-голямото в задната част. Това означава активни кантове и по-презицни арки на завоите от двете ски.
Classic: Класически, еднакъв сайдкът, за тези които предпочитат традиционното поведение на ските.
Variable J: По-голям радиус на ските в предната част и по-малък такъв в задната. Това означава предсказуемо поведение в началото и средната част на завоите с резерв от допълнителна сила за излизане от завоите. Това също означава да се отпуснете и да се наслаждавате на вашите прогресивни супер-G завои на висока скорост.
Variable q: По-малък радиус в предната част и по-голям такъв в задната част. Това дава изключително лесно инцииране на завои и опашка, която ви позволява да коригирате много лесно радиуса и скоростта. Чувствайте се свободни да управлявате тези ски.

 

МАТЕРИАЛИ


ДЪРВЕНА СЪРЦЕВИНА
Poplar: Нашият избор за най-добро съотношение между тегло и здравина. Това означава супер здрави, сравнително леки ски.
Paulownia + Poplar: Специална комбинация от дървесина за здрави и ултра-леки ски.

 

СЛОЕВЕ И ПОДСИЛВАНЕ

3 axis glass + tuned Titanal: По един слой мулти-аксиално фибро стъкло над и под дървената сърцевина, плюс слой от специален Титанал отново над и под сърцевината. Това дава възможно най-добрата устойчивост на усукване и предаване на енергия за сила и стабилност при ниско тегло.
4 axis glass + tuned Titanal: По два слоя мулти-аксиално фибро стъкло над и под дървената сърцевина, плюс слой от специален Титанал отново над и под сърцевината. Това дава възможно най-добрата устойчивост на усукване и предаване на енергия за сила и стабилност.
3 axis glass + carbon: два слоя мулти-аксиално фибро стъкло под дървената сърцевина и един слой фибро-стъкло и карбон над. Това прави най-добрата възможна комбинация между ниско тегло и твърдост, без да се жертва стабилността.
4 axis glass classic: Оригиналната конструкция на G3 с два слоя мулти-аксиално фибро стъкло над и под дървената сърцевина. Това е възможн най-плавната и отзивчива конструкция за ска без употреба на метал на пазара.


КОНСТРУКЦИЯ
Sandwich +: Почти изцяло sidewall конструкция, но не съвсем. Sidewall-a започва, когато дебелината на сърцевината достигне 2.5мм при върха и опашката. Това означава, че може да се наслаждавате на плавното спускане без вибрации, характерно за сандвич ските, но все още да имате изключително здрави връх и опашка на ските.
Semi-capped: При нашата semi-capped конструкция sidewall-a започва, когато дебелината на сърцевината достигне 4.5мм при върха и опашката. Това означава стабилност, здравината и намалено усукване по цялата дължина на ските.

Semi-capped light: Олекотена версия на оригиналната семи кап конструкция. Добавен е 1мм. към кап конструкцията в опашката и върха. Това дава повече сила и твърдост при по-ниско тегло.
Capped: Вертикална „cap” конструкция със само 10 градуса ъгъл на наклона, който позволява отлично предаване на силите върху снега и предлага ултралека конструкция.

 

SIDEWALL
Single density ABS/TPU:  Патентована формула с еднослойна комбинация от ABS и TPU. Най-добрия компромис между намалени вибрации и директно предаване на енергията върху кантовете.
Dual density ABS/TPU:  Комбинира 2 слоя ABS/TPU с различна плътност. По-мекия, долен слой абсорбира допълнително вибрациите, докато горния по-твърд слой предава енергията върху кантовете.

 

БАЗА
PTEX Electra 2000: Най-добрия материал за база на ски, комниниращ здравина и плъзгане, запазвайки възможността да разсейва топлината и статичното електричесво, които се натрупват между ските и снега.

 

КАНТОВЕ
High strength Carbon steel alloy HRC48: Изключително здрави стоманени кантове от най-висок клас.

 

TOPSHEET
Textured/polyamide: Текстуриран горен слой пресован с два различни вида найлон. Много много здрав.
Glossy/polyamide: Гладък, блестящ, текстуриран, здрав горен слой.Радиус на завой на ските

 

Радиусът на завой не е публикуван умишлено. Индивидуалните характеристики на ските G3 не могат да бъдат сведени до едно число. Радиусът на завой е математическа стойност, която може да бъде много подвеждаща за скиора. Тя може да предположи определено поведение, което може да е невярно, поради много други не по-малко важни фактори, като ширина на ските, твърдост на усукване, гъвкавост, снежни условия и тежест на скиора. Скитете на G3 са проектирани до най-малък детайл, тествани и настроени така, че да имат различна персоналност. Моля, не разчитайте само на цифрите за да избере вашите ски – ела те и ги пробвайте. И няма да бъдете разочаровани...Допълнителна информация за продуктите G3

Ако изпитвате затруднения да изберете подходящият модел и размер ски или колани за Вас, моля свържете се с нас. Ние ще ви предоставим подробна информация. Допълнителни материали може да намерите и в секцията "Каталози" на сайта.

G3 произвежда екипировка непредставена в настоящия он-лайн магазин, като например: автомати за Телемарк и свързаните с тях аксесоари, прикрепващи елементи за колани, резервни части за лопати (дръжки и остриета), професионални сгъваеми/несгъваеми лавинни сонди и т.н.. За информация за тези продукти, моля, свържете се с нас. Също така са налични преференциални условия за закупуване за професионална употреба.

 

Гаранция на продуктите

G3 гарантира за всички продукти, които произвежда. Ако някой продукт, има производствен дефект или не работи по предназначение, той ще бъде ремонтиран или сменен. Повреди в следствие на употреба и износване, могат да бъдат ремонтирани на приемлива цена.


© 2008, XCoSports.com, Всички права запазени