E-Магазин
Под Наем
Марки
Новини
Партньори
За Нас
XCoTeam
заповядайте в новия ни онлайн магазин!

Многофункцонален панталон за целогодишна употреба, изработени от здрава, лека, бързо съхнеща и еластична материя съчетание на 94% найлон/(62% рециклиран) и 6% spandex с 50+ UPF слънцезащита и DWR (durable water repellent) финиш.

 

 

 

Удобен, мултифункционален панталон за всеки сезон, изработен от лека стреч материя съчетание на найлон и spandex с DWR (durable water repellent)финиш и 50-UPF слънцезащита
Обрана права кройка, средно дълбока на талията, не прекалено отпусната и не прекалено тясна в талията и бедрата и прав крачол от коляното до глезена, с пространство позволяващо активно движение във всяка ситуация. Подходяща за стройна или средна фигура.
Извит колан следващ естествената извивка на бедрата и осигуряващ плътно прилягане, гарантиращо че панталонът ще остане на мястото си по време на интензивно движение.
Закопчаване с метално копче и цип.
Два джоба за затопляне на ръцете, два задни джоба, малък джоб за монети от дясно, един страничен джоб с цип на дясното бедро.
Подчертани отпред и отзад колене и клиновидно парче на чатала за пълна свобода на движенията.
Материя: 4.2-oz 94% найлон/6% spandex, с DWR (durable water repellent) финиш и 50-UPF слънцезащита. Материята е одобрена от bluesign®
Тегло: 283 g (10 oz)
Произведен във Виетнам.

 


M's Quandary Панталон Пролет 2017
Размер: 30, Цвят:Бежово 179.00 лв. Добави в Кошницата
Размер: 32, Цвят:Бежово 179.00 лв. Добави в Кошницата
Размер: 34, Цвят:Бежово 179.00 лв. Добави в Кошницата
Размер: 36, Цвят:Бежово 179.00 лв. Добави в Кошницата

© 2008, XCoSports.com, Всички права запазени