E-Магазин
Под Наем
Марки
Новини
Партньори
За Нас
XCoTeam
заповядайте в новия ни онлайн магазин!

ЗАВЛАДЯВАЩ, ВЪЗХИТИТЕЛНО ОТКРОВЕН МЕМОАР: разказ за 1800-километров солов преход, който разтърсва душата на млада жена, преживяла тежка житейска катастрофа, и й помага да намери себе си.

 

На двайсет и две годишна възраст Черил Стрейд смята, че е загубила всичко. След смъртта на майка й семейството й се разпада, а не след дълго рухва и собственият й брак. Четири години по-късно, останала без нищо за губене, Черил взима най-импулсивното решение в живота си – да извърви Тихоокеанския хребетен път, от пустинята Мохаве през Калифорния и Орегон, чак до щата Вашингтон – и то съвсем сама. Няма никакъв опит в преходите на големи разстояния, а самият планински път за нея е „просто идея, неясна и загадъчна, чудновата и многообещаваща“. А какво обещание крие? Възможността да подреди объркания си живот.
Стрейд се изправя лице в лице с гърмящи змии и черни мечки, с непоносими горещини и рекордни снеговалежи, с красотата и самотата на планинската пътека. Разказана увлекателно, преливаща от топлота и чувство за хумор, „Моето приключение в дивото“ разкрива страховете и радостите на една млада жена в устрема й да върви напред въпреки трудностите, които не само ще закалят волята й, но и в края на краищата ще излекуват душата й.

 

Автор: Черил Стрейд
Код на продукта:69
Наличност:В наличност
Превод: © Цветелина Тенекеджиева
Редактор: Соня Радинска
ISBN: 978-954-9535-69-3
Издадена на: 26-04-2014
Размери: 142x210
Брой страници: 416
Корица: Mека
Националност: Американска
Дизайн корица: © Емил Бонев

 

 


Моето приключение в дивото
Книга "Моето приключение в дивото" 17.00 лв. Добави в Кошницата

© 2008, XCoSports.com, Всички права запазени