E-Магазин
Под Наем
Марки
Новини
Партньори
За Нас
XCoTeam
заповядайте в новия ни онлайн магазин!

През Ирак, Афганистан, Иран, Лондон, Израел, Палестина, Ливан, Газа, Конго, Либия, СърбияСветослав Иванов намира истории, които могат да преобърнат представите ви за света днес. Абсолютно реални разкази, чрез които ще застанете очи в очи с хора, които рядко допускат медии до себе си.
В „Там, където загинаха дърветата“ журналистът от bTV ни качва на кораба на Флотилията на свободата за Газа, среща ни с племенни лидери на границата между Афганистан и Пакистан и ни отвежда в квартала на „Хизбулла“ в Бейрут.
Научаваме още какво крие Лондон под лъскавата си фасада и защо многомилионният град се оказва най-доброто убежище за радикални ислямски организации, бивши затворници от Гуантанамо и неподозирани бегълци. Журналистът ни води в малкото сръбско село Лазарево, където е заловен Ратко Младич, за да ни срещне с неговия братовчед. Отбиваме се до „панелния рай“ на квартал Макроян в Кабул, попадаме във вихъра на пясъчна буря и минаваме край детска площадка, на която „можеш да стъпиш върху руска, китайска или иранска мина“.
Любопитството води Светослав Иванов, а проницателната му интуиция води нас по ръба на различията на земите, където „загинаха дърветата“.

 

Автор: Светослав Иванов
Код на продукта:105
Наличност:В наличност
ISBN: 9-789-549-535-877
Издадена на: 2015-05-18
Брой страници: 238
Корица: Мека
Дизайн корица: © Добродана Попова
Редактор: Диляна Георгиева


Там където загинаха дърветата
Книга Там където загинаха дърветата 15.00 лв. Добави в Кошницата

© 2008, XCoSports.com, Всички права запазени