E-Магазин
Под Наем
Марки
Новини
Партньори
За Нас
XCoTeam
заповядайте в новия ни онлайн магазин!

„Родени да тичат” е приключенски епос, изпълнен с невероятни герои, смайващи атлетически постижения и най-вече – с вдъхновение. В началото стои един прост въпрос: Защо ме боли кракът? В търсене на отговора Кристофър МакДугъл открива едно древно племе на най-добритебегачи на дълги разстояния в света, изучава техните тайни и ни показва, че всичко, което сме мислели за бягането, е било погрешно.

 

 

Индианците от племето тараумара живеят изолирани в една от най-суровите местности в Северна Америка – Медните каньони в Мексико. Тараумара владеят едно непознато изкуство. От векове те практикуват техники, които им позволяват да пробягват по няколкостотин мили без почивка и да надбягат всеки, било то елен или олимпийски маратонец, като в същото време изпитват удоволствие от всяка крачка. Тараумара притежават свръхчовешки способности, желязно здраве и вътрешно спокойствие, което ги прави неуязвими за болестите на цивилизацията. С помощта на Кабайо Бланко, тайнствен отшелник, който живее сред индианците, авторът не само разкрива тайните на племето, но и сам се превръща в суператлет.

 

„Родени да тичат” е от онези редки книги, които не само занимават ума, но и вдъхновяват тялото. Тя ни помага да осъзнаем, че щастието буквално е в краката ни и че всички ние сме родени да тичаме.
"РОДЕНИ ДА ТИЧАТ" е на 1-во място в класацията на Амазон за бестселъри при раздел Пътувания. В ТОП 100 на най-продаваните и най-добри книги за 2011 г., като заема 26-то място.
През 2012 г. книгата е в десятката в класацията на “Ню Йорк Таймс” за бестселъри на нехудожествена литература.

 

 

Автор: Кристофър Макдугъл
Код на продукта:30
Наличност:В наличност
Превод: © Цветелина Лакова
ISBN: 978-954-9535-35-8
Издадена на: 10-12-2012
Размери: 142x210
Брой страници: 336
Корица: Мека
Националност: Американска
Дизайн корица: © Добродана Попова
Редактор: Елена Радинска


Родени да тичат
Книга Родени да тичат през каньоните на Мексико 16.00 лв. Добави в Кошницата

© 2008, XCoSports.com, Всички права запазени