E-Магазин
Под Наем
Марки
Новини
Партньори
За Нас
XCoTeam
заповядайте в новия ни онлайн магазин!

Най-лекият и компактен непромокаем гащеризон на Patagonia - създаден за пътуване в горещо време с възможно най-лека екипировка. С H2No™ Performance Standard мембрана и водоустойчива/дишаща бариера. 

H2No™ Performance Standard мембрана от полиестер с гладка плетка, водоустойчива/дишаща бариера и C6 DWR (durable water repellent) покритие; изцяло лепени шевове
Иновативна SSC (single seam construction) конструкция на шевовете, елиминираща шевовете в най-уязвимите на износване зони от вътрешната страна на крачолите.
Изцяло еластичен колан; мъжка и женска катарама върху регулируемите презрамки за лесно откачане и превръщане на гащеризона в панталон.
Лазерно изрязан Hypalon™ инвентарник за бърз и лесен достъп до инструменти и аксесоари с вътрешни daisy chain инвентарници.
Гайка отзад на гърба за лесно окачане при сушене.
Подчертани колене
Анатомично оформени ляв и десен ботуш от 4мм неопрен за по-малък обем, плътно удобно прилягане и устойчивост. Възможно е носенето на гащеризона с подходящи за риболов обувки.
Конструкция на завъшека на крачолите с плоски панели предотвратяваща износване.
Материя: H2No™ Performance Standard мембранаl: 4-слоен, 6.1-oz 100% polyester гладка плетка, с водоустойчива/дишаща бариера и C6 DWR (durable water repellent) покритие
Тегло: 879 g
Произведен във Виетнам

 


M's RIO AZUL WADERS REGULAR Пролет 2017
Regular Размер: L 599.00 лв. Добави в Кошницата
Regular Размер: М/L 599.00 лв. Добави в Кошницата

© 2008, XCoSports.com, Всички права запазени