E-Магазин
Под Наем
Марки
Новини
Партньори
За Нас
XCoTeam
заповядайте в новия ни онлайн магазин!

Новата снабдената с FY технология жироскопична стойка за GoPro камери FY-G4 е по-компактна и по-гъвкава от всякога. Смяната на режимите с натискане на едно единствено копче позволява удобно боравене с една ръка. Контролът по 3 оси осигурява красиви кадри заснети от разнообразни ъгли. Възползвайки се от технологичния напредък вече можете да се насладите на екстремните спортове по нов вълнуващ начин.


Стойката е съвместима с HERO3, HERO3+ и HERO4 камери.

 

 

 

 • Лесната за употреба стойка FY- G4 е перфектната комбинация от прецизна техничност и електроника. Тялото разполага с безколекторен мотор със супер гладко движение и здрава алуминиева конструкция. Редовните лесни за инсталация ъпдейти на фърмуеъра означават нарастване на функционалността и подобряване на представянето с течение на времето. Това е перфектният инструмент за заснемане на кадри с GoPro HERO4, готов за работа веднага след разопаковането.
 • Новият по-чист и елегантен дизайн и липсата на кабели гарантират по-добро представяне по време на заснемане. С дължина от 239мм и тегло 265g, стойката е удобна за продължително снимане с ръка.
 • След 4 поколения разработки, FeiYu установяват, че 118 милиметровият грип притежава идеалната ергономична дължина за опериране на GoPro камера с една ръка.
 • Простотата е ключът към доброто функциониране. Три режима на работа обхващат целия спектър наземни операции.
 • Добре обмисленият дизайн на захващащите камерата елементи предотвратява загубата и и същевременно поддържа стойката лека, бърза и удобна за снимане във всеки един момент.
 • Стойката предлага възможност за удължаване с цел да задоволи нуждите на всички потребители, предлагайки по-гъвкави ъгли на заснемане и по-голям обхват на кадъра.
 • FY-G4 предоставя контрол върху трите оси - Roll, Pitch и Heading за разнообразни и вълнуващи кадри от различни ъгли. Забавлявайте се снимайки ниско до земята, наопаки или си направете отлично стабилизирано selfie.
 • FY-G4 предлага и interfacе за подаване на енергия директно към Gopro камерата, позволявайки и да функционира дори без поставена батерия.

 

 

 

Режими:

 •  Heading Following Mode —— Pitch и Roll осите са заключени, камерата се върти гладко по Heading направлението.
 •  Heading And Pitch Following Mode —— Roll оста е заключена , камерата се върти гладко по Heading и Pitch направленията.
 •  Locking Mode —— Камерата е заключена в статично положение.
 •  Special Working Condition (Inversion Mode) —— В който и да е режим, натиснете бутона три пъти подред и стойката влиза в inversion режим и автоматично преминава в Heading режим. Завъртете стойката за да заснемете още по-вълнуващи кадри сменяйки комбинацията от режими. За излизане от inversion режима отново натиснете бутона три пъти последователно.

 

Начини на заснемане:

 • Гладко и стабилно заснемане: снимане с ръка, при движение дръжте стабилно, а про време на ходене - леко и здраво.
 • Нагласяне на Pitching ъгъла: Натиснете главния бутон два пъти за да влезете в “Heading And Pitch Follow ”режим. Дръжте стойката под желания ъгъл и натиснете бутона отново за да стартирате “Heading Follow ” режим и да заключите камерата в тази позиция.
 • Selfie: Обърнете стойката на 180° така че камерата да гледа към вас. След това нагласете желания ъгъл използвайки “Heading and Pitch Follow” режима описан горе. Вече можете да се заснемате с лекота.
 • Гъвкава употреба на Inversion режима: Натиснете главния бутон три пъти подред. В този режим може да държите стойката с камерата надолу което позволява заснемане на кадри от по-ниска гледна точка. При снимане по време на дейности с висока скорост е полезно да държите стойката успоредно на земята.

 

Инструкции:
1. Инсталирайте камерата върху стойката правилно.
2. Поставете G4 стойката неподвижно легнала върху стабилна плоскост така че камерата да е стъпила с долната си страна върху нея.
3. Включете стойката.
4. G4 е активна и ще се включи автоматично. Вземете я в ръка за да оперирате нормално.

 

FY-G4 има нужда от рестартиране и повторение на процедурата в следните случаи:
1. Ако след включване камерата не е правилно хоризонтирана по Roll или Pitch осите.
2. Когато стойката е със заключено Heading направление, но се движи по него инцидентно.

 


FeiYu G4 Gimball
Стабилизираща стойка FeiYu G4 Gimball 629.00 лв. Добави в Кошницата

© 2008, XCoSports.com, Всички права запазени