E-Магазин
Под Наем
Марки
Новини
Партньори
За Нас
XCoTeam
заповядайте в новия ни онлайн магазин!

Малка но мощна. FY WG е умалена версия на най-популярния модел гимбъл, предлагаща невероятна стабилизираща технология в размер достатъчно компактен да бъде носен върху екипировката. Тя е лека, но с богат набор функции и способна да заснема поглъщащи, завладяващи и напълно гладки кадри.

 

Създадена да бъде гъвкава
FY-WG е създадена с мисъл за удобството ви. В комплекта има включен GoPro T-Clamp адаптер. Потребителите могат да закрепят гимбъла към всеки GoPro аксесоар поддържащ GoPro системата за закрепване. Тялото на гимбъла има и две резби за закрепване към трипод, позволяващи монтиране с различна ориентация към всички универсални аксесоари (включително каски, велосипеди, селфи стикове и др.)

Подобрена съвместимост
Гимбълът е съвместим с GoPro HERO4/ 3+/ 3 (с пространство за GoPro LCD BacPac), Yi Cam, AEE и други камери със сходни размери.

Подобрен фърмуеър за ново ниво на представяне

Нов изчистен дизайн с едно единствено копче за контрол. Новият дизайн на захранването позволява консумация на енергия 10 микро ампера в режим на standby, което превръща FY WG в един от най-енергоефективните жироскопични стойки произвеждани някога.

Система отчитаща ориентацията на камерата
Независимо как е закрепена камерата , FY WG може да идентифицира позицията и и да преконфигурира настройките си.

Мощност без компромис
FY WG е разработена с прецизност и внимание и изработена в непрестанно усъвършенстващ се производствен процес. Редуцираният размер е постигнат без жертване на функциите така обичани от потребителите.

Да нося или да не носа
Изборът е ваш. FY WG може да бъде носена върху екипировката, но може и да се съчетава с широка гама допълнителни аксесоари.

Съвместима с дистанционно, позволяващо контрол от разстояние до 15 метра на открито. ( не е включено в комплекта )
С възможност за ръчно настройване на ъгъла.


FeiYu WGS Gimball
Стабилизираща стойка FeiYu WGS Gimball 649.00 лв. Добави в Кошницата

© 2008, XCoSports.com, Всички права запазени