E-Магазин
Под Наем
Марки
Новини
Партньори
За Нас
XCoTeam
заповядайте в новия ни онлайн магазин!

G3 Лавинни Сонди: G3 предлага широка гама от високо качествени лавинни сонди. Новите Speed Pro Professional Series, Industrial Series и Solid Probes предлагат светкавично бърз сглобяване, ниско тегло, издръжливост и надеждност.

 

G3 Лопати и Аксесоари: Новаторски, леки, здрави и супер дълготрайни, лопатите на G3 за беккънтри са проектирани за сериозна работа. Скиорите сега могат да избират между две здрави лопати – AviTECH и SpadeTECH, базирани на патентовани технологии.

 

Допълнителна информация за продуктите G3

Ако изпитвате затруднения да изберете подходящият модел и размер ски или колани за Вас, моля свържете се с нас. Ние ще ви предоставим подробна информация. Допълнителни материали може да намерите и в секцията "Каталози" на сайта.

G3 произвежда екипировка непредставена в настоящия он-лайн магазин, като например: автомати за Телемарк и свързаните с тях аксесоари, прикрепващи елементи за колани, резервни части за лопати (дръжки и остриета), професионални сгъваеми/несгъваеми лавинни сонди и т.н.. За информация за тези продукти, моля, свържете се с нас. Също така са налични преференциални условия за закупуване за професионална употреба.

 

Гаранция на продуктите

G3 гарантира за всички продукти, които произвежда. Ако някой продукт, има производствен дефект или не работи по предназначение, той ще бъде ремонтиран или сменен. Повреди в следствие на употреба и износване, могат да бъдат ремонтирани на приемлива цена.


© 2008, XCoSports.com, Всички права запазени