E-Магазин
Под Наем
Марки
Новини
Партньори
За Нас
XCoTeam
заповядайте в новия ни онлайн магазин!

Вашето тяло и часовникът A300 са направени един за друг. Polar A300 iе фитнес часовник и тракър, който ви кара да се движите и да постигате повече. Следете ежедневното си движение, тренировките и съня си.

 

 

 

 

Всяка стъпка, всяко скачане, ходене или бягане се брои. A300 отчита крачките, разстоянието и изгорените калории и ви мотивира да постигате поставените всекидневни цели.. Ако се задържите прекалено дълго неподвижни, A300 ви напомня с вибрация, че е време да се размърдате. Да получавате достатъчно сън е от огромно значение за добрата ви форма. A300 автоматично отчита момента на заспиване и събуждане и дори може да ви събуди с лека вибрация. Проследете модела си на спане в Polar Flow за да откриете правилния баланс между тренировки, ежедневно движение и почивка.


Добавете Polar H7 heart rate сензор и тренирайте в собствения си ритъм. Изберете интензивността на тренировката си с heart rate зони и използвайте програми базирани на тях. Опциите са базирани на процент от максимално високия ви сърдечен ритъм: very light (50–60% HRmax), light (60–70% HRmax), moderate (70–80% HRmax), hard (80–90% HRmax) и maximum (90–100% HRmax).
Ако желаете да подобрите представянето си и да следите напредъка си, с Fitness Test ще узнаете състоянието си само за 5 минути. При редовно сравняване на резултатите от теста, може да наблюдавате прогреса си в дългосрочен план.


Малката промяна може да окаже огромно влияние. Сменяйте силиконовата каишка на A300 според облеклото и настроението си. Тя е здрава и лесна за подмяна, а водоустойчивият A300 е лек и удобен за носене.


Приложението Polar Flow е цял фитнес свят! С него получавате синхронизация на данните и задълбочен анализ на резултатите във вид на графики и статистики през телефона си. През него ъпдейтвате софтуера на A360 и можете да споделяте постиженията си с всичките си познати, както и с останалите потребители в Polar Flow. Приложението ви дава достъп и до Polar Club Solution където да участвате в групови тренировки. Polar Flow Coach е безплатна опция чрез която личния ви треньор може да следи представянето ви и да планира бъдещите ви тренировки. Добавете Polar H7 Bluetooth® Smart heart rate сензор отчитащ сърдечния ви ритъм в реално време.

 

РАЗМЕРИ

 • Тегло: 48g
 • Дебелина: 12,7 mm

 

ТЕХНИЧЕСКИ ПОКАЗАТЕЛИ

 • Водоустойчив(30 m)
 • Презареждаща се батерия
 • Живот на батерията до 4 седмици
 • Капацитет на паметта до 60 дни (с ежедневно проследяване на активността и 1 час тренировка на ден)

 

СВЪРЗВАНЕ

 • Лесно wireless синхронизиране през приложението Polar Flow с Bluetooth® Smart
 • USB конектор за зареждане и синхронизация на данни с PC или Mac през Polar FlowSync
 • Polar Flow web service съвместим с Mac OS X 10.6 или по-нова версия и PC Windows XP, 7, 8
 • Софтуер с възможност за ъпдейт
 • UI езици в Polar Flow: English, Spanish, Portuguese, French, Danish, Dutch, Swedish, Norwegian, German, Italian, Finnish, Polish, Russian, Chinese, Japanese

 

Гаранция: 2 години!

 


Polar A300
Часовник A300 Pink + Heart Rate Сензор 259.00 лв. Добави в Кошницата
Часовник A300 White + Heart Rate Сензор 259.00 лв. Добави в Кошницата
Часовник A300 Black + Heart Rate Сензор 259.00 лв. Добави в Кошницата
Часовник A300 White 199.00 лв. Изчерпана наличност
Часовник A300 Black 199.00 лв. Изчерпана наличност

© 2008, XCoSports.com, Всички права запазени