E-Магазин
Под Наем
Марки
Новини
Партньори
За Нас
XCoTeam
заповядайте в новия ни онлайн магазин!

Polar Loop 2 е стилен и водоустойчив фитнес тракър, който ви кара да се движите. Елегантната гривна следи ежедневното ви движение и дори съня ви. Loop 2 ви мотивира и насочва към по-здравословен начин на живот.

 

 

 

 

Polar използват опита си за създаването на метод за поставяне на индивидуална ежедневна цел, базиран не само на броя направени крачки. Опцията Activity Goal е персонализирана спрямо вашите данни и избора ви на ниво на интензивност и се изпълва през целия ден в зависимост от дейностите които извършвате. Интелигентната система на Loop2 разпознава пет нива на интензивност: Resting (спане или почивка в легнало положение), Sitting (стоене в седнало положение или други пасивни занимания), Standing (стоене в изправено положение или лека домашна работа), Medium (ходене или друго средно натоварване) и High (бягане или друго интензивно движение). Последните три се натрупват за постигане на набелязаната цел, а едновременно с това получавате мотивиращи насоки. Loop 2 внася активни почивки в ежедневието ви -при задържане в покой повече от 55 минути получавате напомняне с вибрация, че е време да се размърдате.

 

 

Със Smart calories отчитате изразходените през деня калории с алгоритъм базиран на теглото, височината, възрастта,пола и интензивността на физическата дейност.
Можете да носите Loop 2 дори в леглото и след това да проследите качеството на съня си в Polar Flow приложението. Ако се нуждаете от будилник, Loop 2 ще ви събуди с лека вибрация.

 

С опцията Smart notifications получавате известия за входящи повиквания, съобщения и ангажименти от календара, директно от китката си.

 

Меката гъвкава каишка на Loop 2 приляга перфектно върху всяка китка. Индивидуално поставените 85 бр. LED светлинки и закопчалката от неръждаема стомана превръщат Loop 2 във висококачествена гривна за 24/7 употреба. И не се тревожете ако се намокрите - водоустойчива е!

 

С Polar Flow web service и приложение можете да следите прогреса си и да получавате насоки за постигането на поставените цели. С опцията Polar Coach личният ви треньор може да получи достъп до данните за всяка ваша тренировка. Имате достъп и до MyFitnessPal - най-голямата дата база за хранене, хранителни режими и баланс на приети и изгорени калории.

 

Сърдечния ритъм по време на тренировки е най-добрият индикатор за цялостното ви състояние. Добавяйки Polar H7 Bluetooth® Smart heart rate сензор, следите сърдечния си ритъм в реално време, а данните се съхраняват за още по-задълбочен анализ на физическото ви състояние и по-прецизно определяне на целите.

 

РАЗМЕРИ

С мека силиконова каишка

 • Тегло: 38g
 • Дебелина: 10,8 mm
 • Широчина: 20,0 mm
 • Размер: 145-240mm (5.7-9.4")

С TPU каишка

 • Тегло: 36g
 • Дебелина:10,5 mm
 • Широчина: 20,0 mm

 

ТЕХНИЧЕСКИ ПОКАЗАТЕЛИ

 • Презареждаща се 38 mAh Li-pol батерия
 • Живот на батерията до 8 дни с 24/7 проследяване на активността и 1h тренировки на ден

 

СВЪРЗВАНЕ

 • Лесна wireless синхронизация през Polar Flow приложението с Bluetooth® Smart
 • USB конектор за зареждане и синхронизация на данни с PC или Mac през Polar FlowSync
 • Polar Flow web service съвместим с Mac OS X 10.6 или по-нова версия или PC Windows XP, 7, 8
 • Софтуер с възможност за ъпдейти
 • UI езици в Polar Flow: English, Spanish, Portuguese, French, Danish, Dutch, Swedish, Norwegian, German, Italian, Finnish, Polish, Russian, Chinese, Japanese

 

Гаранция: 2 години!

 


Polar Loop 2
Гривна Loop2 White 179.00 лв. Добави в Кошницата
Гривна Loop2 Black 179.00 лв. Добави в Кошницата
Гривна Loop2 Pink 139.00 лв. Добави в Кошницата

© 2008, XCoSports.com, Всички права запазени