E-Магазин
Под Наем
Марки
Новини
Партньори
За Нас
XCoTeam
заповядайте в новия ни онлайн магазин!

Polar Balance е повече от компактна везна. Тя предлага холистична програма за контрол на теглото, която ви улеснява в тренировките и храненето. Само я свържете със своята гривна/часовник Polar проследяващи активността ви и с Polar Flow service програмата и следвайте указанията.

 

Контролът на теглото е по-лесен от всякога! Теглете се редовно с Polar Balance везната. Данните ви се запазват на Polar устройството ви - гривна/часовник и се изпращат към Flow app приложението. Задайте желаното тегло и периода за който искате да го постигнете и ще получите насоки как да го направите. Най-добрият начин да свалите килограми е с намаляне на приема на калории, комбинация от 40% физическа дейност и 60% ограничаване в храненето. Polar Flow ще ви постави дневна цел за калорийния дефицит и извършената активност, които ще се обновяват периодично според тенденцията в промяната на теглото ви. Прогресът си следете в мобилното приложение Flow app.

ДНЕВНА АКТИВНОСТ
Везната ви осигурява дневна цел за извършена активност, която се обновява ежедневно и се изписва на гривната/часовника ви за да ви помогне в достигането на желаното тегло.

КРАСИВ ДИЗАЙН
Везната Polar Balance scale е създадена с мисъл за ежедневната употреба. Големият дисплей гарантира лесно отчитане на резултата. Ввезната е устойчива на наплискване с вода, ще изглежда добре в дома ви и ще поддържа мотивацията ви за дълго време.

МНОЖЕСТВО ПОТРЕБИТЕЛИ
Везната Polar Balance може да се използва от до 10 различни потребителя. С нея може да претеглите всички членове на семейството си.

ТЕНДЕНЦИЯ В ПРОМЯНАТА НА ТЕГЛОТО
Следете тенденцията в промяната на теглото си онлайн с Polar Flow web service или в мобилното приложение. Научете как теглото ви се променя с времето и как ежедневните ви дейности му влияят.

ИНДЕКС НА ТЕЛЕСНАТА МАСА
Следете своя ИТМ онлайн в Polar Flow web service или в мобилното приложение. Наблюдавайте прогреса си и получете мотивацията от която се нуждаете за да контролирате теглото си ефективно.

БЕЗЖИЧНА СИНХРОНИЗАЦИЯ
Везната Polar Balance се свързва безжично с вашето Polar устройство или с мобилното приложение чрез Bluetooth Smart.

 

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Максимален капацитет: 180 kg / 397.8lb
  • Резолюция на дисплея: 0,1 kg / 0.2 lb
  • Работна температура: 0°C to 45°C (32°F to 113°F)

СВЪРЗВАНЕ

  • Лесна безжична синхронизация през приложението Polar Flow app с Bluetooth® Smart
  • Bluetooth® Smart
  • Polar Flow web service е съвместима с Mac OS X 10.6 или по-нова версия и с PC Windows XP, 7, 8
  • Езици на интерфейса в Polar Flow: English, Spanish, Portuguese, French, Danish, Dutch, Swedish, Norwegian, German, Italian, Finnish, Polish, Russian, Chinese, Japanese

 


Polar Balance Scale
Polar Везна Balance Scale Black 199.00 лв. Изчерпана наличност
Polar Везна Balance Scale White 199.00 лв. Добави в Кошницата

© 2008, XCoSports.com, Всички права запазени