14 май, 2018

„Let my people go surfing“ – Премиера

Обновеното издание на емблематичната книга "Let my people go surfing" излиза на български език.

Философия за бизнеса, за живота, за свободата... Книгата "Let my people go surfing" ("Пусни народа ми да кара сърф") от Ивон Шуинар, разказва историята на една от най-популярните аутдор компании в света - Patagonia. Личен разказ за началото, развититето и посоката, в която Patagonia и нейният основател Ивон, поемат в годините.
Донякъде бизнес четиво, донякъде автобиография, донякъде философски мисли - всичко това се съчетава, за да предостави на читателя поглед към един бизнес модел, основан на свобода, любов към природата и желание за въздействие върху негативите в света.

В България книгата се превежда за втори път, като настоящото издание отразява последните обновления в оригинала. Родните читатели ще могат да се докоснат до личната история на Ивон, благодарение на XCoSports България и Издателство Вакон.

Премиерата на "Let my people go surfing" ще се състои на 17 Май 2018г. от 19:00 във ФотоСинтезис Арт Център на бул. Васил Левски 57. На събитието ще присъстват и специални гости от Patagonia, които ще направят обстановката още по-автентична.

За актуална информация, следете Фейсбук събитието тук.