6 април, 2020

Venga Rock Pants от Patagonia – панталонът създаден за скалите!

Панталоните Venga Rock от Patagonia са едни от най-меките, еластични и удобни панталони, oбединяващи всичко, което марката предлага в едно – отлично предствяне, стил и устойчивост. Изработени от материя съчетаваща органичен памук, полиестер и еластан, Venga Rock панталоните са способни да се впишат във всякакъв тип среда. Идеални са за алпинисти и предлагат стил подходящ за носене, както в градски условия, така и за скално катерене.

Въпреки конструкцията им в стил дънки, Venga Rock панталоните предлагат безкомпромисно представяне и целодневен комфорт на скалите, както по единични така и по дълги маршрути, благодарение на меката и еластична материя от органичен памук, съчетан с кухи нишки полиестер и еластан. Свободата на движенията е допълнително подсилена с усъвършенстваната кройка с подчертана сгъвка на коленете и клиновидно парче при чатала за удобно носене и със седалка за катерене.

Особено предимство е DWR покритието отблъскващo влагата и регулиращo температурата, като едновременно с това осигуряващо дишаемост, здравина и удобство, което прави панталоните подходящи и практични при катерене на открито. Venga Rock панталоните прилепват плътно и удобно по талията и са адаптивни, благодарение на уникалната OppoSet™  технология за регулация на талията от Patagonia, като просто задържите бутона и едновременно издърпвате колана, за да го стегнете.

Ако търсите универсален и удобен панталон за катерене, подходящ както и за ежедневието ви, тогава Venga Rock са подходящите за целта. Повече за продукта и много други ще откриете в магазините на адрес бул. Черни връх 90, ул. Околовръстен път 265 и онлайн тук!