19 януари, 2023

Магазин Basecamp стартират своята Програма „Лоялни клиенти“

С идването на Новата година, магазини Basecamp стартират своята нова програма "Лоялни клиенти". Програмата ще предоставя на своите членове специални условия, промоции, предложения, както и най-важните новини от света на аутдор спортовете!

Какво получавате като член на програмата "Лоялни клиенти"?

  • 3% от всички направени от Вашия профил покупки за една календарна година. Процентът се превръща в сума, която получавате под формата на ваучер. Ваучерът се издава през Януари за всяка предходна година. Минималната стойност на ваучера е 30.00 лв. - за да бъде издаден, трябва да сте натрупали минимална сума от 1000.00 лв. покупки за съответната предходна година. Ваучерът важи за намалени и ненамалени стоки.
  • 5% отстъпка за нови и ненамалени стоки
  • Достъп до промоции само за членове
  • Информиране при сервизни кампании свързани с безопасност на екипировката - ще бъдете уведомявани в случай на нужда от сервизиране, профилактика или проверка на екипировката

Как да станете член в програмата?

  • Създайте свой личен клиентски профил в онлайн магазина или физическите магазини Basecamp
  • Станете член на мейл листата на Basecamp - дайте съгласието си да станете член като изберете отметката при регистрация на профил в онлайн магазина или попълнете бланка във физическите магазини Basecamp
  • Пазарувайте онлайн или във физическите магазини през своя клиентски профил

Като част от мейл листата на Basecamp, членовете на Програмата също така ще получават първи актуална информация за нови колекции и продукти, намаления, събития и състезания. Ще бъдат информирани за значимите постижения, интересните технологии и новите проучвания в аутдор екипировката, както и за профилактика и кампании, засягащи тяхното оборудване.

Повече за Програмата "Лоялни клиенти" и участието в нея, научете тук.