13 януари, 2022

Спецификации на ските Madshus

Всички модели ски на Madshus с колани се отличават с тяхната революционна интегрирана технология включваща прогресивен профил, който намалява триенето, без да влияе върху плъзгането. В комбинация със ски конструкцията, проектирана и оптимизирана за интегрираната технология на коланите, вие получавате ски, които осигуряват отлично сцепление, което по никакъв начин не влияе на плъзгането.

Madshus внимателно балансира състава на материала, дължината и разположението на ските за всеки един модел, за да осигури перфектното изживяване за всеки един скиор. Всички проектирани ски отговарят на общата цел: Simply Skiing. Съответно, моделите ски на Madshus са разделени на две категории: Race skin series и Active skin series.

За някои хора, лозунга „simply skiing” означава лекота на придвижване и надеждно сцепление, независимо дали става дума за дълъг ски уикенд или бърза тренировка по подготвените писти за ски бягане.

За други, карането на ски е повече от страст. Съотношението между перфектно подготвените ски и изглаждането на всеки един детайл води до търсения резултат, а именно най-доброто представяне!

Race Skin Series

IntelliGrip® версията от новата серия Redline 3.0 притежава същата конструкция като тази на модела Classic Warm. Допълнителното подсилване с карбон осигурява по-динамично каране, перфектно за модерните скин ски. Представител на групата Race Class, тези ски имат допълнително издадена зона и са единствените които включват коланите от 100% Мохер. За скиори с отлична техника, търсещи висока скорост, няма по-добър избор от Redline 3.0 IntelliGrip®

IntelliGrip® - Осигурява легендарното сцепление на Мохерните колани съчетано с максималното плъзгане, необходимо за класичесски ски, туринг и нордик. Предназначена за тежко заледени условия IntelliGrip базата е изработена от висококачествен мохер под стъпалото, съчетан с гладък полиетилен, гарантиращ оптимално плъзгане върху всякакви терени.

Впечатляваща скорост с върховата сила и безупречно сцепление. Перфектно за модерните ски с колани.

Аctive Skin Series

Моделите ски от серията Active Skin Series са проектирани за по-стабилно плъзгане и подходящи за средно напреднали скиори, които искат да подобрят своето представяне. С допълнителната увереност върху ските ще можете да се фокусирате над ефективното избутване и по-дългото и стабилно плъзгане

И така! Избрахте ли си, коя серия е подходяща за вашето следващо приключение?

Всички модели ски и аксесоари от Madshus може да откриете в магазини BaseCamp.