26 март, 2021

GRIZZLY.SKI вече в магазини Basecamp

Go smarter. Go lighter.

Основателят на GRIZZLY.SKI Йозеф Габорик е човек със силна страст към планината и ски алпинизма. Неговата отдаденост и ангажираност го тласкат към непрекъснати усилия да даде възможност на всеки от нас да достигне планината, да усети красотата на природата и освен това да се наслади на спечелването на състезания, ако е професионалист.


В рамките на 19 години са създадени много прототипи, докато през 2017 г. идва време екипът да се разшири, и Grizzly.ski да представи ултра лек ски автомат, който се превръща в революционно откритие в целия свят.
Моделът GR 45, с тегло само 45 грама, е първият ски автомат с нова уникална концепция за заключване. Той става основа за създаването на следващи версии на автомати, допълнени с нови функции.
През януари 2020 г. моделът GR OLYMPIC печели ISPO 2020 AWARD GOLD WINNER в категория Зимни спортове на международното изложение ISPO в Мюнхен, Германия.

Ключова функция е новата свръх лека спирачка.
Предната част на автомата предлага удобна и семпла GRIZZLY FIX заключваща система. GRIZZLY FLEX пък, позволява регулация на разстоянието между пантите за съвместимост с повечето модели ски обувки на пазара. GRIZZLY STEP механизмът при обезопасяващата пружина на предната част повишава прецизността при поставяне на обувката в автомата. Предната част е съвместима с котки за ски посредством адаптер (предлага се отделно).
Новият механизъм на петата осигурява безопасно странично и вертикално освобождаване на ски обувката. В режим на изкачване е възможна регулация на позицията на крака.

С няколко думи за Grizzly.ski:

  • Ултра леки, с уникален и оригинален дизайн
  • Съвместим с всички видове ски обувки TECH INSERTS
  • Революционни технологии и лесен контрол
  • Изработени от висококачествени и 100% рециклируеми материали

    От 2018 г. GRIZZLY.SKI е член на производителите в Международната федерация по ски алпинизъм (ISFM).
    А от Март 2020 компанията става новото попълнение в семейството на магазини Basecamp! С моделите ски автомати на Grizzly.ski може да се запознаете в магазини Basecamp на бул. Черни връх 90, както и онлайн тук.