18 май, 2022

Vibram Five Fingers и новата глобална кампания „Move Freely“

Vibram разпалва искрата в категорията Five Fingers с глобалната кампания

"Move Freely"!

Vibram възобновява своята категория FiveFingers с началото на нова дигитална кампания, чието начало бе дадено на 14 април 2022 г. Започвайки с филм, който отвежда зрителя в кинематографично и напрегнато пътешествие на исторически открития, кампанията ще премине по целия свят.

Анализирайки мистериозни отпечатъци, открити в различни среди, изследовател проследява навиците и движенията на собствениците, опитвайки се да идентифицира техния произход и навици. Филмът разказва дълбоката връзка между човешкия крак и природната среда чрез минималистичната технология на подметката и естественото разпространение на пръстите на Vibram FiveFingers, показвайки безкрайните възможности за „свободно движение“.

„Vibram FiveFingers се ражда от желанието за преоткриване на контакта с нашата естествена среда, връщайки се към същността на човешкия крак, ставайки едно цяло със заобикалящата ни среда. Движете се свободно – който и да сте, където и да отидете.

Като световен лидер в производството на високоефективни гумени подметки, Vibram дебютира с обувката FiveFingers през 2006 г., която оспори конвенционалния подход към обувките. Обувка с пет пръста, снабдена с тънка, гъвкава и деконструирана подметка, която приляга на крака като ръкавица. Vibram FiveFingers зачита естествената функционалност на стъпалото, позволявайки на потребителя да усеща земята естествено, с ниво на защита. Обувката бързо привлече вниманието на ентусиасти и спортисти по целия свят със своята философия към практикуването на спортове на всички нива и в редица дисциплини. С модели за фитнес, бягане, бягане по трейл пътеки, водни спортове, екскурзии, ежедневна употреба и тренировки като цяло, Vibram FiveFingers е създадена за любителите на спорта на открито и много други, осигурявайки усещането да сте бос с цялата защита, гарантирана от Vibram подметка.

Филмът “Move Freely“ може да видите тук.