20 юни, 2022

Магазин Basecamp отваря врати в Пловдив

Новата локация за планинска екипировка без компромиси отваря врати в Града на Тепетата. След два магазина в София и онлайн магазин, Basecamp става част от живота и на втория по големина град в България. Магазинът ще бъде част от новия търговски комплекс "Технополис Парк" и ще се намира на бул. Коматевско шосе 24. Клиентите и посетителите ще открият добре познатите и обичани брандове като Patagonia, Scarpa, Black Diamond, Mammut, Polar, Pirelli, Rocky Mountain и още!
Първият Basecamp отваря врати преди повече от 10 години в София. Оттогава насам Basecamp се превръща в повече от магазин - той е място за споделяне на емоции, идеи и любов към приключенията и природата!

Разширяването на веригата Basecamp и отварянето на магазин в Пловдив е плод на дългогодишен стремеж към устойчив растеж и отговаряне на нуждите на нашите клиенти. Предприемаме тази стъпка с вълнение и желание да създадем още една локация, този път в прекрасния Пловдив, която събира профионалисти и любители на аутдор спортовете, която да е място за споделяне на страстта към активния начин на живот.", казва управителят на XCoSports България, Дарина Тодорова.
Официалното откриване на новия магазин Basecamp ще се състои на 23 Юни 2022 (Четвъртък), от 16:30 часа, в Технополис парк, бул. Коматевско шосе 24.