24 ноември, 2021

Този Черен Петък купи за природата!

Този Черен Петък купи за природата! Включи се в кампанията на магазини Basecamp и гражданска инициатива „Спаси Синеморец“ в борбата за запазване на едно от последните диви, свободни и незастроени места по Черноморието ни – Синеморец!

Купи от специалните артикули в магазини Basecamp -  тениска, потник, шапка или чанта от любимата марка Patagonia, в периода от 26.11.2021 до 10.12.2021г , а Basecamp ще дари 100 %* от твоята покупка за защита и запазване на Синеморец и Природен парк Странджа! С всяка покупка ще получиш и подарък нашивка „Спаси Синеморец“ и благодарствена картичка.

Широки хоризонти, зелени поляни и безкрайно синьо море, диво и свободно – емблематичният облик на Синеморец и любимите „сини“ гледки могат да изчезнат под тежестта на лакомията, алчността и беззаконието. Времето да защитим онова, което обичаме, е сега. Към настоящия момент няколко инвестиционни проекта са пред започване на строителство. След предстоящата зима, любимите поляни около Синеморец може да променят облика си завинаги - вместо безкрайните сини хоризонти, пред нас да стоят бетонни сгради и асфалтови пътеки из огромни комплекси. Избери природата и се включи в кампанията за спасяването на едно от последните диви и свободни кътчета по нашето Черноморие и нека заедно застанем зад природата!

Продуктите, част от кампанията ви очакват в магазини BaseCamp на бул. Черни връх 90, ул. Околовръстен път 265 и онлайн тук.

Повече за казуса Синеморец и Природен парк „Странджа“, научете тук.

Последвайте "Спаси Синеморец", за да сте информирани с най-актуалната информация по казуса:

Facebook: @savesinemorets

Instagram: savesinemorets

Снимка: Владислав Терзийски

*Кампания от избрани артикули на Patagonia. Период на провеждане 26.11.21 - 10.12.21 или до изчерпване на количествата. Сумата, която ще бъде дарена не включва ДДС.