9 септември, 2022

Филмова прожекция „Лятна кино вечер с Patagonia“

Отбелязваме последните летни дни с филмова вечер на открито, посветена на големите вълни, големите трасета и смелите мечти!
На 13 Септември 2022 в Cineland Колодрум София ще се насладим на две от най-новите заглавия от Patagonia Movies: "The Yin & Yang of Gerry Lopez" и "North Shore Betty"!
Две различни, но еднакво вдъхновяващи истории за търсенето на баланс, щастието и възможностите на човешкото тяло.

Програма:
Начало първа част: 20:00ч.
The Yin & Yang of Gerry Lopez, 101 минути
Пауза
Начало втора част: 21:50
North Shore Betty, 13 минути

За филмите:
The Yin & Yang of Gerry Lopez, режисьор Стейси Пералта, 2022
Джери Лопес, г-н Пайплайн, е един от най-енигматичните герои на сърфа – дзен будист на сушата, който е изградил ранната си кариера върху агресивното сърфиране. Лентата „The Yin & Yang of Gerry Lopez“ на Patagonia Film – режисирана от всепризнатия режисьор Стейси Пералта – проследява един от най-влиятелните сърфисти и дизайнери на дъски за сърф на всички времена, който извежда сърфа до нови граници, преследвайки спокойствието на тялото и ума.
North Shore Betty, режисьор Травис Румел и Хенеси Тюрен, 2022
Мъгливите гори над Северен Ванкувър, Британска Колумбия, са свещено място за планинско колоездене. Място, толкова впечатляващо, че влияе на всеки аспект от спорта повече от 30 години. Това е и мястото, където Бети Бирел, на 45-годишна възраст, започва да кара планинско колоездене след кариера като алпинист и професионален уиндсърфист. Три десетилетия по-късно самотната майка все още смята, че животът е едно голямо игрище – и че никога не си твърде стар, за да правиш онова, което обичаш.
Билети на касата на Cineland Колодрум София 1 час преди начало на прожекцията и онлайн тук.
Повече за събитието следете тук.